- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко мисли и откровения, които не сте длъжни да четете..
Здравейте. Часът е доста подходящ за искренни думи. Направо идеалното време за изливане на словата, които са ми на езика. Не знам дали темата е за тук, но така или иначе тя е просто начин да се смекчи товара ми. Не знам дали ще го прочетете и дали изобщо ще достигне нещо от това до вас. Иска ми се поне един човек да имаше широкоспектърно виждане за света. Поставям под съмнение всичко, което чуя и видя, но не , защото съм недоверчива или параноична, а защото аз чертая собствен път с моите истини !!! Иска ми се и другите да разбираха така нещата. Тогава може би щеше да е по-лесно общуването с тях. Непосилно ли е да поставиш под съмнение "нормалното", което ти е вродено от малък, че е такова? Не се ли питаш: "А ако не е ?" Какво е нормалното и какво отхвърленото и незачитано ? Нормалното поведение е това, което е масово срещано... а ако не тези еднакви до болка хора са "нормални", а другите рядко срещани и ексцентрични хора ? Какво значи "Това е така!" ? Аз отказвам да получавам вашите готови отговори. Отказвам да приемам нещата така както ме карат да ги приемам. Аз определям моите истини ! Искам и другите да мислеха така и да поведът един по индивидуален начин на живот, но тогава може би той нямаше да е толкова индивидуален, а просто... така наречения 'нормален' ... Не знам какво е любовта.. за нея няма думи. Чувстваш го и знаеш, че е така, но ако това е просто нещо, което те направлява, за да извървиш пътят си така както ти е писано ?! Тогава е фалш. Вярвам, че човек е роден сам и пътят му е отреден само и единствено за неговото израстване, а хората в животът му са само средство и предпоставка за действията му, за да бъде изпълнен "планът". И пак това е теория... нещо, което може и да не разбера никога, но допускам вероятности ! А това е много важно... вероятностите, въпросите, които се повдигат в търсене на отговора. И дори да не е така... когато се чувстваш самотен, този вариянт кара самотата да се стопява, защото човек сам си е достатъчен на себе си....... Мога много много да пиша... но смисъл няма да открия, защото вие няма да стигнете може би до края, няма да се вслушате или ще нападнете, защото отхвърляте различното. Мисълта ми тече като река и съзнанието и душата ми са нещата, към чието развитие се стремя. Всичко материално е просто фалш. И дори да изтриете тази тема( за мнозина безсмислена) , ако се вгледате ще откриете, че тук се крие много повече от 20 реда празни приказки..... а може да откриете дори нещо, полезно.... само ви моля - не бъдете черно-бели ... бъдете ЦВЕТНИ !!!
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!