- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да дам кратко и описатено заглавие на нещо подобно..
чудно...интересни мнения и коментари...
някои са откровено забавни...
и така...на 17 съм...момичето е на 16...
от година и един месец някъде не ходим...
не искам да си ограничавам контактите с нея не за друго а именно заради нверояните разговори които водим(макар и само в качеството си на приятели...) и начина по който говори...самия и изказ...не знам...
различна е в това отношение от всички които познавам...
ние не че излизаме и се виждаме толкова често де...може би веднъж на 2 седмици че и по-рядко понякога...
иначе не е като да съм се затворил и да мисля само или основно за нея...напротив...именно тя ме направи много по-комуникативен отколкото бях преди да я срещна и това си продължи и след като скъсахме но просто...имам чувството че съм способен да пренебрегна почти всеки заради нея...
усещането е...не знам...много различно...
но и далеч не трябва да си мислите че постоянно си мисля за нея...напротив...на моменти си мисля 'оф...все ми е тая...' и дори се чувствам убеден в това...
и така до момента в който мине покрай мен и ме погледне...
а мисля че няма шанс да се съберем тъй като тя сама го каза когато късахме...беше наясно че чувствата ми към нея са много силни и ме помоли да не правя опити да се събираме след това....и около 2-3 месеца не си бяхме говорили и чак след това почнахме да си излизаме като приятели и разбрах(честно казано не веднага а постепенно...) че не мога да превъзмогна чувствата си към нея...
и те повярвайте ми не се основават на спомени от миналото или на това че ми е първата...споделена любов(прекарах много време в самоанализиране и размисли върху ситуацията именно за да видя дали не проявявам инфантилното мислене на човек който се е вкопчил в спомена за нещо хубаво и не иска да го пусне...и за да го избегна и наистина в случая не се случва това...)...просто наистина е странна и различна по един адски привлекателен начини а и онзи елемент на тайнствеността в комбинация с очите й я правят неустоима...разбирате ли...не ме привлича външността и или добрия или добрия й характер а самата и личност...а не се решавам да действам именно заради думите и когато се разделихме...а и заради една случка която ми дойде много шокиращо преди известно врееме и остави доста голяма следа върху увереността и самочувствието ми но която не мисля да разказвам сега тъй като е доста дългичка...освен може би ако някой не прояви интерес по-нататък в коментарите...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3