Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Виждаш ми се интелигентно момче и се радвам , че все още има такива като тебе . Познавам едно момче , което е заобиколено през повечето време от момичета , в смисъл , че повечето му приятелки са момичета , почти няма приятели момчета , също както ти каза за себе си . Не пушиш , не пиеш , тва е похвално и не прави тези неща заради някоя като тази и не си съсипвай живота , защото не си заслужава . Изобщо не те заслужава тва момиче . Няква лигла , която не знае кво иска и изпуска съществената част . Не се занимавай с нея , остави я и не тичай подир задника и . Има свестни момичета в днешно време , макар и малко , а когато тя разбере кво е изпуснала , ще бъде късно . И дори и да разбере , не я отразявай . Не и давай шанс щом досега не е оценила тва , което е имала . Не се впускай в несериозни неща , трябва да те приемат такъв , какъвто си . Поздравления за правописа .
Правописа ми куца(макар че в сравнение с трагичната ми пунктоация си е достоен за уважение признавам...)...и все пак благодаря...

по темата...тя не е някаква неориентирана кифла която не знае какво иска...всмисъл...всъщност едновременно е и неориентирана и не знае какво иска но именно това че иска много неща и не знае кое първо да опита я прави неориентирана...
тя е търсещ човек...иска да опита от всичко което може(тъй като осъзнава че не може да опита всичко...поне в най-общ смисъл...) и да усети максимално много емоции...
иска да е с различни хора да опитва нови неща...да вижда,чува,вкусва новото...просто е търсеща човек...това е най-кратката дефиниция която можах да й дам...
именно затова беше и с мен...защото и се сторих различен(дълга(не много...) коса...предимно черни дрехи...и най-вече походка с която според думите на много хора напомням captain Jack Sparrow...кефеше се и на рисунките ми...абе явно съм и направил впечатление(с което така и не мога да свикна все още...)...)...просто иска да е с различни личности...да ги опознаее и изучи и да мине на следващия тип човек който да опознае...и така...просто за да е някой с нея трябва непрестанно да и поддържа интереса...
мисля че затова и няма шанс да съм отново с нея...просто не съм типа личност който е тя...аз не съм вечно търсещ и жадуващ новото...за разлика от нея аз се чувствах щастлив че тя е до мен и се стараех просто да научавам все повече и повече за нея като личност...да изуча навиците и да знам какво харесва и какво не за да може време прекарано с мен да и оставя само или ако не само то поне предимно приятни спомени...
но в един момент с това си внимателно поведение явно и станах твърде еднообразен...и логично тя прекрати това което очевидно нямаше начин да продължи имайки впредвид нейните потребности...
с друго думи не миисля че съм скучен но просто това което тя иска няма начин да и бъде дадено от един човек...затова я разбирам...разбрах я и в момента когато ми каза че според нея е най-добре да продължим като приятели и нищо повече...
но чувствата са си чувства ине подлежат на контрол...
човек разсъждава със здрав разум и действа по пътя на логиката...докато не се намесят чувствата...и именно заради това всеки път като съм с нея се чувствам неспособен да си представя нещо по-хубаво...
единствения проблем който аз съзирам в това е че от чисто практическа гледна точка това не ми носи нищо хубаво защото да искаш да си с човек с когото няма шанс да си е доста болезнено както сигурно си представяте...но аз просто искам да бъда обичан...това е причината ми да живея...постоянното търсене на любовта и вярата че тя съществува...
просто искам човек за когото да се събуждам сутрин и с мисълта за когото да заспивам вечер...