- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпросче за едно момиче
Ае харесвам едно момиче и е ебахти яката путка ама незнам дали има смисъл да я зарибявам и да са опитвам нещо щото си е "леко" курвичка ама още от деца са знаим и е супер яка. Няква хем ма търси хем неще , още съм нямал приятелка и искам да е няква сериозна има ли смисъл са занимавам с нея хората са казали жена ли е значи не е човек... без да се обиждат женската част от сайта
Не .. ти сериозно - ебаваш ли се нещо ?!![]()
I'm inlove with a criminal...
Е като е курвичка .. не, няма смисъл да я зарибяваш. Направо действай.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Курвичките никога не са сериозни и никога няма да бъдат.Също така курвичките нямат честна дума.
А ако искаш сериозна връзка трябва подходяща не такива кифли от рода аз искам следмалко не искам.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Е кво ше я зарибяваш...щом е лесн без да му мислиш 100?%/ твоя е ако си прав де![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
+1Първоначално написано от AnzaRe
![]()
If I played you like a toy?
mersi pi4ove ;]
Първоначално написано от AnzaRe
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
+Първоначално написано от buuu
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Докато правиш комплименти на жените с "е*ахти яката п*тка"... надали скоро ще си намериш сериозна приятелка.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
и курвичките са хора.
Много ги мразите обаче... тц тц.
мда.. като си загорял как ще ги търсишПървоначално написано от w0sh
![]()
+1 ... това е най-вярното нещо което прочетох в тази тема...Първоначално написано от AnzaRe
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
EБАCИ ЗМИЯТА !!!![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ибаси мамата !Първоначално написано от fenastz
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
ако искаш сериозна връзка със сигурност не е за тебе..
щом е "курвичка" какво се занимаваш ?
Първоначално написано от Jessie
Мен ако питаш..щом е някаква "курвичка" както казваш, най-добре бягай настрани! От курви аман!![]()
Първоначално написано от playhard1
ужас
![]()
по темата: Ако търсиш нещо кратко или па да ти изневеряват... действай![]()
Зимай я...апхахах
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Еми ти сам си видял че е "к*рвичка" пък искаш сериозна приятелка хахах.. Мисля, че незнаеш какво искаш ! Какво значение има външния вид, ако е проста, кръшка и когато я целуваш цялата ти уста е във фон дьо тен ?!
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..