- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко |вол.30|
бивам , ти?
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
и аз .. такаПървоначално написано от girlche
![]()
Защо биваш![]()
?
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Първоначално написано от girlche
![]()
![]()
драсти Габи , как си![]()
ДравеййПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
Драсти и на дваматаемии не съм много добре,болничка съм
вие как сте
![]()
какво ти е ..
ми при мен се търпи
бивам =/ , какво правиш?![]()
емии гърлото мии направоо гориисичко ме боли гърба,врата,кашлям,отвреме на време ми тече носа ии сутрин и вечер ми е отпаднало,уж нямам температура
![]()
Яничкее,седя,ти![]()
оф и до сега мама ми бърка в устата с няква лъжица да види дали имам налепии ии беше ужасно![]()
кой ли нощем те завива , кой със устни цяла те изпива
![]()
![]()
^обожавам тая песен![]()
бахтии на село беше такава жега,цялото ми лице е изгорялобрадичката и горе при едната вежда ми се бели
![]()
как сиПървоначално написано от Bender
![]()
болнацял ден лежа в нас пред телевизора и гледам сапунки като бабичките
![]()
слушам музика Габчо :P![]()
![]()
![]()
Габриелчице...Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
кво праиш сЪнце?![]()
Първоначално написано от evalongoriq
ам то и аз ако не е фитнеса можеше и да не изляза днеска ,а чак утре вечер..
Яни , къде се загуби![]()
![]()
кашлямПървоначално написано от ByK
тии муцункее
![]()
![]()