- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко |вол.30|
добро да е , к'во правиш ;pПървоначално написано от xPafx
![]()
Еми..преди маллко станах и тъкмо си загасих фаса ;ддПървоначално написано от travmiriaN
ти?![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Мараба бараби
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
DaemonBoy без Сеск и Аршавин довечера ще Ви е малко трудничко![]()
И на вас без Пуйол, Пике, Иниеста и Ибрахимович, но ще видим.Първоначално написано от Petrow
![]()
Айде и за мачове проговорихте тука![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Халфът на Барселона Андрес Иниеста бе включен в групата от 19 футболисти на каталунците за мача-реванш от четвъртфиналите на Шампиноската лига с Арсенал във вторник вечерта на "Камп Ноу". По всичко личи, че полузащитникът е напълно възстановен от травмата си, тъй като е тренирал нормално в понеделник, съобщава официалният сайт на испанския първенец. Ибрата не го уважам много много само за Пике и Пуйол ме е яд... но предполагам че Маркес и Милито ще се справят добре...иначе Иниеста ще играе...![]()
Барселона е най-силният отбор, който някога съм виждал, призна Венгер
Мисля, че никога до момента Арсенал не е бил надиграван толкова категорично като домакин. Евала... (bow)![]()
Ще видим кво ще стане, който и да продължи ще се радвам. Нека поне красивия футбол да доминира отново![]()
Аве само Liverpool (hlopar)в пешо съм![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
футбола да мре само WRC ! (от мене си)
Ентусиазиран НЕпукист™
so now there is no longer you and I you and I![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Не може да умре най-Великата игра :PПървоначално написано от golf_5_r32
да най-великата некви чукундури бягат за една топкаПървоначално написано от Petrow
![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Ами във всеки един край на света се знае тази игра и се играе, за WRC се съмнявам![]()
Бейби,дай ми чупка![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
от секс ще те подпукам ^Първоначално написано от MaLty
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
добро утро ^![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
как стееее![]()
Еййй![]()
, добре , ти как си ?
![]()
добър денПървоначално написано от girlche
, как си
![]()
и аз съм добре , ходих на кафе до ся , и след малко заминавам за тренировка![]()
![]()
Тя от колко часа е ?![]()