- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко |вол.30|
това ти написах красавецо (:Първоначално написано от girlche
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
а бяхх забравил , извинявай хубавицее![]()
и аз съм малко разконцентриран ..
Мии.. пиша си с Яни.. иии се чудя.. ти??Първоначално написано от plamba95
![]()
опитвам се да си поопрая настроението с музиката и чат че да мога да заспа ...Първоначално написано от lenito_sf
![]()
Няма проблем , ти как си инъче ?Първоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ебаси хората .. тая вечер на всички им е развалено настроението ..![]()
![]()
![]()
ми аз съм добре и съм гладен , затова мисля да лягам че няма да мога да издържа повече .. неска съм с един Бургер самоПървоначално написано от girlche
Абе ти да не си на диетаПървоначално написано от travmiriaN
, много малко ядеш , ще те бия виртуално,честно !
![]()
Трябва да ядеш повече !
![]()
![]()
живота си ебало майката брато(мацоПървоначално написано от lenito_sf
)
![]()
![]()
яко си е бало майката..Първоначално написано от plamba95
;дд
абе каква диета , попринцип ям по 3-4 пъти на ден , но днеска незнам защо не бях гладен и сега от един път огладнях ..Първоначално написано от girlche
що не си в скайпПървоначално написано от lenito_sf
на тебе шо ти е прецакано настроението ?
Останала съм с впечатлението , че не ядеш . .Първоначално написано от travmiriaN
. Пък и не си личи ,че ядеш много,много по снимките
![]()
Същото като при Яни.. или поне.. подобно ((:Първоначално написано от plamba95
В скайп не съм.. щото тряа говоря с много хора, да кажа много неща.. а не знам какво да им кажа..
ай , хора аз ще лягам че много ми се доспа .. лека на всички !![]()
![]()
инкогнитоПървоначално написано от lenito_sf
![]()
лека и на тебПървоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
![]()
![]()
по- добре тка.. поне докато реша какво да кажа..Първоначално написано от plamba95
![]()
ти извън или инкогнито ?Първоначално написано от lenito_sf
мхм кПървоначално написано от lenito_sf
![]()
таааа забелязах че останах последен коч![]()
айде ся ша ва гоня с комбайна
![]()
а кат ва фанааааа горко им на дупките ви
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПЛамбо![]()
беги вече го запалихПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()
![]()