- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко |вол.30|
кво ли не пробвах ефект няма и имам чувството че се влушавам,сигурно си внушавамПървоначално написано от Madeyed
![]()
Аз съм тъпа,тъпа,тъпаааа...
Не го заслужавам,аз съм тъпаа..![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Какво е станало....Първоначално написано от xPafx
Сигурно. Дано се оправиш (:Първоначално написано от evalongoriq
Кво ли не е станало,издъних се супер,мега якото снощи ..
и ме е супер срам...днес пък му казах,че нямам чувства към него...ох...а той милия...![]()
WindScar <3333
Come on rude boy, boy
Can you get it up![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси Лъчииама ше се оправя,къде ше ходя
![]()
Надявам се да ти прости... И дано всичко се оправи... Ако иваш чусва, по - добре му кажи докато има още време.... късмет.Първоначално написано от xPafx
Той ми е простил...ама...мойто тъпо его,извиних се за станалото снощи,ама егото ми не дава,да му кажа,че го лъжа че нямам чувства и прочие...мисля ,че ще е по-добре да ми е бясен,отколкото да се измъчва от тази любов..ама и на мен сега ми е гадно,че му казах,че ми е напълно безразличен... ох,едва ли ме разбра ама...Първоначално написано от Madeyed
![]()
WindScar <3333
Разбирам те напълно... Вие приятели ли сте (гаджета...) ...?Първоначално написано от xPafx
Eми..сложно е ..смисъл,не е имало някви предложения или нещо такова,ама..
WindScar <3333
ти обичаш ли го ?Първоначално написано от xPafx
Ми не е ли по добре, да му кажеш истината.... Вместо да го лъжеш и самата ти да се измъчваш докато си със него... Пък и как да се изразя... Докато не сте официално нещо повче от приятели... После ще го боли още повече ако тръгнете и скъсаш със него... Но както си решиш.Първоначално написано от xPafx
ПП - Понякога чуствата се появяват когато тръгнеш със някой и го опознаеш някой.
HELL YES!Първоначално написано от plamba95
WindScar <3333
Ама аз го познавам,има ги чувствата,ама просто връзката ни е невъзможна..Първоначално написано от Madeyed
WindScar <3333
а той обича ли тевсмисъл имало ли е нещо м/у вас ..
здравейте на всички![]()
![]()
![]()
то и аз лъчко
пафи лъчко стаа за сватбен агент нали![]()
Да се изразя така ,за да ме разбереш,ти обичаш ли Янито?
WindScar <3333
Ако не се бъркам, бях прочел една тема във Любов... И ако си спомням, имаше чуства към бившия ти? Затова ли е невъзможна?Първоначално написано от xPafx
Не..просто не мога да бъда с него..Първоначално написано от Madeyed
WindScar <3333
Първоначално написано от xPafx
хвана ме вкрачка .. ми да кажем че да , но е почти невъзможно да бъдем заедно ..
драсти илияне![]()
паф ако е невъзможна защото си му казала че не го обичаш и т.н ше ти кажа само любовта прощава всичко !!!
Ако го искаш не разбирам що да не може.Положението в момента е мазало изяснете се със сигорност ще е по добре![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Ти не умря ли е пламенеПървоначално написано от plamba95
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)