- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко |вол.30|
Първоначално написано от mrtn
еми .. ще го преживея някак ... иначе слушам музика и се мъча с некви гири да изразходвам енергия, че лудвам.. ти ?
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
ее айде и утре е ден! Ще се накъркате на втора засметка за днесПървоначално написано от uMnePaToPa
![]()
![]()
Хен, може и никой да не остане.... след две години, три, Нима мислиш че ще мислим по същия начин? Дори самия аз много се чудя дали тогава ще влизам във форума.... Но нищо не се знае...
Хени живи и здрави да са ти![]()
Другите имена имат ли си?
Надявам се Лилито не се е мъчила много докато ги изродите.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Първоначално написано от ByK
![]()
![]()
![]()
Еми нищо особено, чатя слушам музика..Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
И тук да се похваля спрях цигарите..![]()
![]()
Вафла..
Лъчко, ако не сте във форума ще поддържате връзка в скайп. Не е толкова трудно. Само да държите един на друг и наистина да искате да се видите.![]()
Абе има си хора дето оставят по малко от себе си в форумаПървоначално написано от Madeyed
И аз съм от тях
Виж примерно mqxpower,Sunsmile,gangstata. . да не изброявам още ,които имат регистрация тука от по 5-6 години..и влизат
абе въпрос на желание.. на сила не става
Напилно нищо не се знае.... Може тогава да съм гушнал букета. Времето решава всичко това е.Първоначално написано от insane7
Eдна добра новина да чуя днес... бравоПървоначално написано от mrtn
![]()
Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
![]()
Ми другите не сме ги кръщавали,обмислях да е Ади на2 и Ади на3Първоначално написано от insane7
![]()
![]()
![]()
Мислех, че ще е по-трудно..Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
Вафла..
нямам опит там, но съм слушал , че е бая трудно .. значи си по-инат от тяхПървоначално написано от mrtn
![]()
ByK![]()
Евалата! xD Само тва щи кажа . . аз се мъчих на няколко пъти ама нещо не ми се получава . . ще видим по-натам.Първоначално написано от mrtn
Хени, полъскана съм![]()
Хора, тука много сдухано стана.. Отивам да гледам филм след малко може да се завърна![]()
чао ви![]()
Бе аре ще давам 4.40 за лайна, 3,40 давах, ама не и толкова..![]()
Вафла..
Toчно ... ама и т'ва Българията не е държава... гледат само да цедят...Първоначално написано от mrtn
![]()
Така е..Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
Ама те ги вдигнаха цените, щото да влизало повече пари в хазната, ама не им дойде на акъла, че повечето хора ще спрът цигарите..![]()
Вафла..
Мхм, се пак си от части по добре, една позната пуши от 3 години и е едва на 15 (днес ги навърши) Мрънкам и от сумати време да ги спре, но....Първоначално написано от iveetyy
Oсвен да кажа, че тая държава няма да се оправи ....Първоначално написано от mrtn
![]()