- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко |вол.30|
Аки питаш мен, толкова по добре, за нас. Хем не си даваш парите, хем не се тровиш!Първоначално написано от mrtn
говорех само за случея със цигарите!
Ванка така си е!![]()
Тва е едно от нещата,които най-много не харесвам в себе сиПървоначално написано от Madeyed
и скоро време ще се заема с отказването . .
Кофти е , че всички около мен пушат xD
Иначе..лоу - 3 години . .
Аз 2 няма откакто започнах. xD
Taка е я... Бензин А-95 го направиха пак 2,15 .. ебах му майката.. и то ако се изпикая в резервоара повече ще върви било то мотор,кола или каквото и да било там , но иначе 2,15 за 1 кило .. Бах тоя Бойко ебах..Първоначално написано от Madeyed
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
Дам, поне зарад мен ги понамали малко.... Пък всичко е до психика. Късмет със отказването.Първоначално написано от iveetyy
![]()
Аз съм оптимист и мисля, че все някога всичко ще си дойде на мястото..Първоначално написано от uMnePaToPa
Вафла..
Спомням си как когато бях много малък беше по 1,18лв. ! Държавата е бъгната отвсякъде!Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
дай да почнем да копаем и да намираме гориво![]()
![]()
A по времето на баща ми е било стотинки ...Първоначално написано от Madeyed
![]()
Eй !Първоначално написано от ByK
![]()
![]()
слушам ..Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
![]()
Според мен, един народ прави държавата, а не държавата народа.
Вафла..
Тогава по Тодорживково време са били по различни нещата все пак... Може да е било евтино но не е имало много неща... пък пърите се ценили повече тогава.Първоначално написано от uMnePaToPa
Как сте деца ;]
ммПървоначално написано от ByK
нищо
![]()
![]()
Лъчка било е и качествено ...
И във вата случея няма голям вариянт... Първо ние няма начин да го направим зарат шибаните депутати и всичко.Първоначално написано от mrtn
Второ не всички българи са образовани (60%)
To добре , че е народа та да вдигне някоя друга стачка за това-онова ... Иначе до сега щяха да смучат още ... край няма...Първоначално написано от mrtn
Било е качествено, но какво е имало по магазините? По това време ще си мечтаеш за комп или за мотор.Първоначално написано от uMnePaToPa
Аз ставам хора, беше ми приятно че поговорихме. Бай![]()
тка ли..Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
![]()
Чао ЛъчиПървоначално написано от Madeyed
![]()
Не говоря за образованост на населението, то трябва да има и необразовани.. право на избор си е това.Първоначално написано от Madeyed
![]()
Вафла..
Дяволчемии ...
![]()
![]()
Чао Лъчка![]()