- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко |вол.30|
Ми аз съм тука .. ама yok файда![]()
Има ли някой?Трябва си изкарам радостта на някой![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
ДавайПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
ми тука сме .. ако имаш желание слушаме те ;d![]()
http://www.vbox7.com/play:3abd500b ето поне слушай нещо докато измислиш няква тема на разговорПървоначално написано от travmiriaN
![]()
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Първоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
заспивам![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ми по-добре тука иначе ще опищя кварталаПървоначално написано от travmiriaN
![]()
таа значи предупреждавам че е глупаво ии може да няма смисъл в изреченията дето пиша ама треперя цялата![]()
писах си с в скайп с не кой да е ми със самия Джсъстин маа не тоя Тимбърлейк..или някой друг ми Бийбър ...тоя от подписа ми..ии аз такова ох не очаквах..мислех да си лягам маа изведнъж изкочи прозорец и оп събощение от него..ии утре пак ми обеща че ще си пишем..и ще идва в БГ ма чак другата година.. и ох нз скачам от радост![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
S.W.A.G
защо .. какво не е наред ?!Първоначално написано от girlche
![]()
а от къде си сигурна че е той ?Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
ми изморена съмПървоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
един фр(хакер) ми го даде..пък и го накарах да си пусне камерата..а надали ако беше например снимка нямаше да си личиПървоначално написано от travmiriaN
![]()
S.W.A.G
емии ... бих ти помогнал , ама немогаПървоначално написано от girlche
![]()
Само на мен ли ми изглежда много изнежено това момче ?Първоначално написано от travmiriaN
![]()
чак да го накараш да пусне камерата?! незнам бе , може и той да е немога да ти споря .. ми радвай тогаваПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
![]()
с цуни можешПървоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
Първоначално написано от hlopar
![]()
![]()
казах му за такива като вас и той каза че завиждате![]()
![]()
![]()
![]()
S.W.A.G
да ти кажа чесно , БАЯ изнежено ми изглеждаПървоначално написано от hlopar
![]()
![]()
![]()
кажи му че много му завиждам!. . направо ми идва да си срежа вените!Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
къде си ти ?! къде съм азПървоначално написано от girlche
![]()
[/b]
ем не че съм му казала Джъстин не ти вярвам че наистина си ти пусни си камерата ами то нали като звъннеш в скайп и ако човека отсреща е с камера веднага се пуска или поне при някоиПървоначално написано от travmiriaN
и то като му звъннах той беше..
ама то така ми се спи че може и да е някой който само прилича на него
![]()
S.W.A.G
ще додиш беПървоначално написано от travmiriaN
![]()
Тва чудо ако има приятелка сигорно е по нежно от нея я кажи като завиждам и доиде такъв грамаден тоя пич сигорно ще заебе момичето ще си спасява гъза как мое.Такива са мн ми странни треа им 1 убава казарма да видиш какво ще го праятПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тедии и на мен ми се спи![]()
![]()
![]()