.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Ваканция'я,а може би Не!!

Ваканцияяя.Ех колко съм се радвал на тази дума.С нетърпение я очаквах да дойде и тази ваканция/Априлската/.Но след като влязох в това училище,така известно,сякаш живота ми се промени.Тъй прословутото училище Математическа гимназия Варна.Е освен ,че е математическа ,учат се и различни езици.Да вземем например Немския.Мн як ези,известен,Германия е хубава /даже баща ми работи там/ ,а аз к'во ли правя тук?!?Уча в МГ.Уоу.Това си го казах чак след като натиснах ентър в нета ,за да проверя къде съм влязал/ няма да правя повторение ,вие ще се сетите/.Та да оставим прочутото ми училище и великият език /немският/ въпросът ми е дали ще учите през ваканция?Защотоо'о аз ,ще уча.Което е много гадно ,но к'во да се прави.Ще преследвам мечтата си да уча в Германия...М дам .Ко да се прави...

Ще учите ли през ваканцията?/ще ходите ли на училище,за по точно?/

П.П.Аз ще ходя...Офф вече е 07:58 и трябва да тръгвам.Прецаканоо'о ...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Повече от фен
    Ами и аз имам адски много домашни думи упражнения които трябва да правя но мнооооого ме мързи и до сега не съм правила нищо, по цял ден съм с фр или пред компа и знам че трябва да уча щото и оценките ми не са от най-добрите ама просто ме мързи и все отлагам!!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Еми аз си уча даже.
    Вярно нямам много време за приятелите си, но трябва да уча, все пак искам да стана нещо.
    Вафла..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    МГ вече отдавна не е това класно и елитно училище, пълно със зубъри. Вече и то пропадна / мое мнение / както другите училища. Една моя аверка влезе там, ехе горката няма ден, в който да не се оплаква какво правили по английски какво учили и незнам си какво. В крайна сметка щом си влязъл там, нали още смятат МГ за класно училище, и трудно се влиза, щом си влязъл там, значи трябва да си знаел, че се учи много все пак. Ваканцията и без това е кратка тая, и аз уча от време на време. Нормално е да дадат много домашни и т.н, все пак нали е МГ извинявам са.. Като си влязъл, ще учиш, след това отивай в Германия, като решиш. Ама не разбрах, вие сте на училище неска ли бе ?! Аз ли не съм в ред, или наистина е така.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    In the middle of Nowhere
    Какво се оплахвате толкова не мога да разбера ? Нормално е да учите , било то и през баканцийте , нали трябва да станете нещо ? До сега не съм чула някой да е умрял от учене ... Спрете да се жалвате и си сядайте на гъзовете..Имали домашни пфф кои няма ?Спрете вече ,че ме дразните с тва врънкане...Нямате друга работа освен да учите,това е задължението ви в момента..Не ходите на работа,не се брибирате в къщи дорп...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Eee...аз и да имам домашни не знам за тях,щото последните дни не ходих на даскало.... Тъй че-не....Шанс.
    Брях,брях

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ама не разбрах, вие сте на училище неска ли бе ?! Аз ли не съм в ред, или наистина е така.

Да .Днеска наистина бях на училище.3 часа немски.Скука .Спах...Започнахме да правим преговор за целия материал.Та нали изпита е през Май.Горкичкият .Ще пътува цели 2300 км. до тука,за да го надраскаме .Ема к'во да се прави... такава ни е работата.Треа да учим.Както казаха от учене не се умира

П.П.Извинявам се ,че съм пуснал две теми..Моя грешка.Това е смотан бъг на Виваком...Спира ми нета и после ако с1м ц1кнал рефреш се пуска отговора или темата два пъти.Смотано...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Град
    Варна
    Стига бе?! Е че ти кой клас и бе Май само МГ учат ахах
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ами ако си 12-ти клас да те светна,че всички учат сега.
    Брях,брях

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Стига бе?! Е че ти кой клас и бе Май само МГ учат ахах
    От нашето МГ "Д-р Петър Берон" Варна ,само ние 8е и 12 клас ще учат.Нали ?Гадно е .Чуствам се прецакан още от 2-та седмица откакто влязах да уча в тази гимназия,а сега още по-прецакан.Ако пък се има предвид от какво училище идвам ,съм изкарал късмет на изпитите и компютърчето им е било на моя страна 8 клас съм с Математика и Немски език. ... /Избрах немския ,защото баща ми работи в Германия,пък и Германия не е зле.Там е 99% по-добре от нашата мила,скромничка държава-България./

Град
    Варна
    Баси набутаното. Ми то само МГ може да се прецакате така да ти кажа.

Град
    in my weird world
    не
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Абе я стига сте се оплаквали. Да не си влизал там. Искаш да ходиш в Германия, да научиш немски, а не можеш да седнеш и да учиш без да мрънкаш по форумите. Вземи се стегни, ако не го научиш езика тази година, после 9ти клас със още десетина предметa няма да ти е по-леко. А и какво толкова плашите хората колко гадно било в МГ. Аз уча в МГ от 5 години. Не знам дали просто съм свикнала, или само във Варна учите толкова много, но на мен не ми е такъв проблем. Няма нищо фрапиращо или стряскащо. Ти където и да си ако не искаш да учиш все ще ти се срува тежко..
    И с какво сте прецакани? Че учителите ви отделят от ваканцията за да може да ви научат на нещо повече. Всички даскали са си с платен отпуск, а вашите просто си взимат от собственото време за вас. В осми клас и аз не бях много щастлива когато всеки свободен час беше английски + повечето часиве на класа и преди изпита взимахме и почти всички други предмети като английски. Да не би госпохата ни да е получавала нещо в замяна? Правеше го заради нас. И сега съм и наистина много благодарна и оценявам всичко това.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Досега не съм отваряла учебник, но може след ден-два да почна да уча... Леко се съмнявам, но все пак
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Пазарджик
    Само едно нещо ще ви кажа.В българия вече няма(почти) хубави училища.И аз уча в ПГМЕТ ама кво-събирани сме от кол и въже.
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Абе я стига сте се оплаквали. Да не си влизал там. Искаш да ходиш в Германия, да научиш немски, а не можеш да седнеш и да учиш без да мрънкаш по форумите. Вземи се стегни, ако не го научиш езика тази година, после 9ти клас със още десетина предметa няма да ти е по-леко. А и какво толкова плашите хората колко гадно било в МГ. Аз уча в МГ от 5 години. Не знам дали просто съм свикнала, или само във Варна учите толкова много, но на мен не ми е такъв проблем. Няма нищо фрапиращо или стряскащо. Ти където и да си ако не искаш да учиш все ще ти се срува тежко..
    И с какво сте прецакани? Че учителите ви отделят от ваканцията за да може да ви научат на нещо повече. Всички даскали са си с платен отпуск, а вашите просто си взимат от собственото време за вас. В осми клас и аз не бях много щастлива когато всеки свободен час беше английски + повечето часиве на класа и преди изпита взимахме и почти всички други предмети като английски. Да не би госпохата ни да е получавала нещо в замяна? Правеше го заради нас. И сега съм и наистина много благодарна и оценявам всичко това.
    Вече започвам да се питам "Имаше ли смисъл да я пускам тази тема ??"

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Вече започвам да се питам "Имаше ли смисъл да я пускам тази тема ??"

Ами да имаше смисъл. Момичето ти отговори. След някоя година и на теб ще ти светне, че е права. Споко, има време. И кво като сте били днеска на училище - изпитваха ли ви? И какво, даже и да са ви изпитвали, здраве да е! Айде толкова от мен.
    Lexynnka

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    И аз съм в МГ Варна. Споделям същата съдба.
    P.S. Може да се срещнем някъде

оох познато ми е !Тая ваканция не съм излязла и един път с приятели.Само учене,уроци.Ама нормално е ще има изпити! Например ся по мат имаме да решим 500 задачи,по другите предмети все някви книжки с тестовее.... и всичко тва за тия 11 дни!Амаа ще стискам зъби и ще чакам лятната ваканция

Аз уча, ама не за училище. За училище ги научих още предния четвъртък... иначе си чета анатомията както обикновено ~

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Още не съм почнала да уча, но се очаква тия дни да взема домашните и да видя какво е положението
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз не съм почнала, но имам още 1на седмица ваканция.
    Както и да е, аз живея в Белгия, което е близо до Германия и да ти кажа, учи ,защото си заслужава да се махнеш от България.И аз искам да съм си в България, заради хората ,по-точно приятелите, но просто тук е съвсем различно.Знаеш, че учиш и ще постигнеш нещо.Но ако можеш се изнеси още сега от България, защото и дипломата трудно ще ти приемат и всичко.Като завършиш тук е много по-лесно Примерно майка ми сега вече 4 месеца се занимава с дипломата само, та не беше превеждане, да след това описание на всеки един предмет, който е имала, та не знам какво.Само измислят нови и нови неща.А ако сега нямаш възможност учи си.Както казах тука е друго.Ще живееш нормален живот, ще имаш работа 100% и ще взимаш парите, които заслужаваш като работиш, а не толкова, че да се чудиш за кое по-напред да ти стигнат Та това е от мен, дано малко ти отговорих на въпросите, които 100% имаш в главата си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си