- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- леле едно футболистче ми замая главата
значи едно страшно секси момче,играе футбол в даскало в събота,а през другото време след училище е в даскало,виждам го тоест.харесвам го,но той си има гадже,гледа ме (аз съм на 14,той 17-18 ) даже и името му знам мисля,че и той знае моето защото от толкова повтаряне когато съм била в училище някоя събота с фр мисля,че трябва да го знае.не учи в моито даскало и не се познаваме...та какво мислите трябва да направя да го забравя ли или да продължавам да си мисля,че имам шанс с него![]()
Я го остави да се радва на приятелката си и не се бутай където нямаш работа.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Човека си има гадже, за какво му е да се занимава с теб?![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Няма смисъл да се занимаваш с това момче,щом е обвързан...постави се на мястото на момичето,как ще се почувстваш ти ако някоя така ти се покаже и ти заяви че харесва гаджето ти...кофти е,потърси си друг "готин футболист".Първоначално написано от DaemonBoy
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Момчето си има приятелка, къде се бъркаш където не ти е работа.Чувстваш се привлечена от него, не е последния .. . и друг ще те замая.
Първоначално написано от Valento
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
ok,но мога да кажа че не е единствен има още един който много си го бива,но просто може би бях по-привлечена от другияи мисля да полушам съветите ви да го оставя
![]()
ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ ДА НЕ Е МОЯЯЯЯ![]()
че той ходи да играе футбол по други даскала
НЕ ПИПАЙ Еййй
Първоначално написано от finger4o
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
само не разбрах кво е смешнотоПървоначално написано от vanesa0pld
![]()
![]()
![]()
не се отказвай мила![]()
е к'во да не се отказва !? то пича си има приятел,какво да ходи се натиска и тя там !?
пфф...![]()
Искаш ли да ти я замаям отново с една тухла?![]()
е той е футболист, кво като си има гадже?
всички знаеме кви са футболистите![]()
![]()
Ама да .. от цяла България САМО ТВОЯ ходи да играе по други училища .. еййй бавна работа.Първоначално написано от Alex4o0o
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Леле, и ние какво да направим?![]()
Не му се хвърляй на врата, ами намери начин да се запознаеш с него. Вероятно, след като го направиш, ще ти мине мерака.
И какви са футболистите?Първоначално написано от prostouser
хахахаха ..Първоначално написано от Priceless
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Щом има приятелка .. багай!!![]()
[b][color=black]Espa
Грешка!Първоначално написано от sw3etyrrr
Откажи се, ще си намериш друг.![]()