Първоначално написано от
slun4ice
1.Какво е гаджето ти за теб?
- Най-важният човек в живота ми след майка ми. Най-добрият ми приятел. Човекът на който знам че винаги мога да разчитам и винаги мога да съм сигурна че ще направи всичко за мен.
2.Нещо което много харесваш в него?
- Харесвам всичко в него. Обожавам отношението му към мен и чувството му за хумор.
3.Нещо което мразиш в него?
- Не мога да изпитвам омраза към него. Малко ме дразни това че бързо се ядосва когато нещо не става както той си го представя но бързо успявам да го успокоя.
4.Нещо което не искаш да променяш?
- Не искам да променям нищо в него. Харесвам го и го обичам такъв какъвто си е. Ако той иска да промени нещо в себе си ще му помогна разбира се но иначе не смятам че има нещо в него което пречи на отношенията ни.
5.Най-хубавият миг с него?
- О не мисля че мога да избера само един. Имаме толкова много хубави моменти... Денят в който ми предложи да се оженя за него обаче беше един от най-хубавите ни. Просто всичко беше перфектно и през целия ден се чувствах невероятно! И предложението вечерта беше възможно най-подходящия завършек.
6.Как обичаш да го наричаш?
- Ами аз не съм много по милите обръщения. Казвам му понякога "любими" и "ангел мой" но иначе се обръщам към него с името му.