.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Фитнес..

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Фитнес..

На 14 съм. Кажете дали мога да тръгна на фитнес, или съм още малък?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Колко си висок и колко тежиш? Имай в предвид че фитнеса леко забавя растежа на ръст

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Научи се да правиш лицеви опори и тогава мисли за фитнес

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от HHristov
    Научи се да правиш лицеви опори и тогава мисли за фитнес
    споко правя лицеви и ти кат незнаеш не се обаждай
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Колко си висок и колко тежиш? Имай в предвид че фитнеса леко забавя растежа на ръст
    тъкмо трябва да си забавя ръстежа щото нещо съм малко висок

височина: 175-176см.
    тегло: 54-55кг.
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз тръгнах на 13 и съм 1.87. Мисля, че не забавя кой знае колко ръста.

Може да започнеш фитнес. Предполагам, че ще качиш трудно килограми първоначално, но поне сила, знания и опит ще добиеш. Увеличи си приема на храна и почвай.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Може ли някой да обясни защо фитнесът забявал растежа,че не ми е ясно?(Няма ирония,наистина не ми е ясно )Знам,че с прекалено големи тежести се износвали ставите и т.н,обаче за растежа нищо не знам...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Може ли някой да обясни защо фитнесът забявал растежа,че не ми е ясно?(Няма ирония,наистина не ми е ясно )Знам,че с прекалено големи тежести се износвали ставите и т.н,обаче за растежа нищо не знам...
    Смазват се хрущялните дискове между прешлените на гръбначният стълб. Става при големи тежести, когато си изправен. Колкото по към перпендикулярно на пода положение отива кръста и колкото по-отгоре е тежестта (или просто G е по посока на кръста), толкова повече се забелязва това. Раменната преса е идеалният пример.

Според мен може да се направи програма, която почти да не товари по този начин гръбнака.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Смазват се хрущялните дискове между прешлените на гръбначният стълб. Става при големи тежести, когато си изправен. Колкото по към перпендикулярно на пода положение отива кръста и колкото по-отгоре е тежестта (или просто G е по посока на кръста), толкова повече се забелязва това. Раменната преса е идеалният пример.

Според мен може да се направи програма, която почти да не товари по този начин гръбнака.
    ем аз имам една, но незнам дали ще товари много... ако товари много ще я сменя
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Chalcho си е живо доказателство,че фитнеса НЕ забавя растежа. Почвай да тренираш смело!
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Цитирай Първоначално написано от Chacho

ем аз имам една, но незнам дали ще товари много... ако товари много ще я сменя
    Когато стигнеш до килограмите, които ще оказват по-сериозно значение на растежа ти, ще си вече 1.90м ^^

Сичко е относително Може неговият растеж да спре

Град
    В къщи...
    тоест? обърках се
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Тренирай спокойно. Физическите натоварвания стимулират секрецията на соматотропин. Внимавай с вертикалните натоварвания, не защото ще се отразят на растежа, а защото контузиите при тях са много неприятни.

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Тренирай спокойно. Физическите натоварвания стимулират секрецията на соматотропин. Внимавай с вертикалните натоварвания, не защото ще се отразят на растежа, а защото контузиите при тях са много неприятни.
    само да попитам дърпането на скрипец "вертикално натоварване" ли е?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    само да попитам дърпането на скрипец "вертикално натоварване" ли е?
    Бе то е вертикално, но тъй като дърпаш и не действа тежестта надолу е друг вид. Предполагам не е имал него впредвид Myrth, не знам. Там по-скоро има значение дали е пред глава или зад глава за това, дали ще се контузиш. За мен пред главата е по-безопасният и на практика почти еднакво натоварващ като зад главата. Особено ако отпускаш и дърпаш до пълна амплитуда.

Това,че ако дърпаш скрипец зад врата по-бързо ще расте,мисля че е просто мит.
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си