.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: оргазъм

Hybrid View

Георги
    Guest

оргазъм

Преди да се исмейте и да си помислите че това е незнам не ебавка ми поредния глупав вапрос така да се изразя не е!
    Искам да попитам на 16 сам а приятелката ми на 15 слабичка мн се обичаме правим секс отдавна но тя не е получавала оргазъм или поне аз незнам как се получава докато сте в полов акт ли какво става моляви кажете ми и обяснете подробно благодаря предварително

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Хах човек може да се зачуди, щом орагазъм незнаеш какво е, как знаеш секс какво е.
    Сигурен ли си, че правите секс.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Хах човек може да се зачуди, щом орагазъм незнаеш какво е, как знаеш секс какво е.
    Ти как мислиш бе тапак.Много ясно ,че момчето е сигурно ,че се ебе.

Moderated by Aleandra
    т. 2 от Правилника!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

LinE
    Guest

оргазъм..

Какво е това?

Връхната точка на сексуалната възбуда, отбелязваща момента на интензивно удоволствие. Женският оргазъм продължава само няколко секунди и е последван от момент на отпускане. Ако стимулирането продължи, може да последва втори. За разлика от мъжете, жените не се нуждаят от кратка почивка, като цигара или пица.

Дали жените достигат до връхната точка само по време на секс с проникване?

Далеч от истината. Всъщност много малко жени достигат до оргазъм само в резултат на проникване, по-вероятно е да се случи по време на стимулация (докосване, галене, целуване) на клитора – най-чувствителната точка, която се намира на върха на срамните устни.

Какво е чувството?

Разтърсване, различно при всяка жена. Като цяло може да варира, както по сила, така и по продължителност, всеки път. Няма общоприето определение за женския оргазъм, но може да се каже , че е:

"Душевно удоволствие."

"Същото, както и при момчетата, но различно."

"Пулсиране, електрически импулси през цялото тяло."

Кои са физическите знаци?

Ето някои основни индикатори за оргазма, кото разкриват приближаването и самият момент:

• увеличаващо се чувство на невероятно удоволствие;
    • ускоряване на кръвообръщението и пулса;
    • моменти на задъхване;
    • по–интензивно овлажняване;
    • клиторът се възбужда и уголемява;
    • гърдите се уголемяват, а зърната набъбват;
    • кожата настръхва, особено по лицето и гърдите;
    • тазовите мускули се свиват, като предизвикват вагинални контракции и оргазъм.

Какво се случва?

При мъжете оргазмът е свързан изцяло с репродуктивната функция - семеизпразването. При жените не е задължително свързано със зачеване, което го прави и по–труден за достигане. Ето и някои от най–интересните и спорни теории, нито една от които не достига до простия факт – това е удоволствие, което не се нуждае от теории. Това се отнася само до секс, при който се опитвате да забременеете.

• След оргазъм е препоръчително да се остане в легналоположение, това спомага за запазване на спермата и увеличава шансовете за забременяване!

• Мускулните контракции, съпровождащи женския оргазъм, помагат на спермата да достигне до маточната шийка, като също увеличават шансовете за забременяване.
    За създаване на емоционална връзка между партньорите. О даа.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: оргазъм

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от Георги
    Преди да се исмейте и да си помислите че това е незнам не ебавка ми поредния глупав вапрос така да се изразя не е!
    Искам да попитам на 16 сам а приятелката ми на 15 слабичка мн се обичаме правим секс отдавна но тя не е получавала оргазъм или поне аз незнам как се получава докато сте в полов акт ли какво става моляви кажете ми и обяснете подробно благодаря предварително
    oлеле,ти щом незнаеш оргазъм какво е...
    Пък и от колко 'отдавна' се е*ете?Пък и мисля че щом си на 16 ти трябва маааааааалко повече опит да можеш да докараш момичето до оргазъм,но все пак то не зависи само от тебе!
    Тва за опита са глупости. Аз получих първия си оргазъм с девственик.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Как може да се ебe, а да не знае какво е оргазъм бауш.
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Как може да се ебe, а да не знае какво е оргазъм бауш.
    Остави го да кисне в собствените си лайна.

Moderated by Aleandra
    т. 2 от Правилника!

Град
    Захарен памук

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    oлеле,ти щом незнаеш оргазъм какво е...
    Пък и от колко 'отдавна' се е*ете?Пък и мисля че щом си на 16 ти трябва маааааааалко повече опит да можеш да докараш момичето до оргазъм,но все пак то не зависи само от тебе!
    kakто не успях да кажа-то зависи от човека
    k

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Има момичета, които много рядко получават оргазъм при секс.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Sofia
    Абе тука сте някви и аз не мога да определя ама аре........

Едно момиче получава оргазъм когато можеш да я задоволиш като хората,яко да е възбудена и като свърши..изпъшква много яко...... \/
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

абе кви са тея романи като отговор кво е оргазъм ?! ако с обикновен секс не става пробвай нещо фетиш може да и харесва да я заключиш с белезници и да я бичуваш и просто да я е срам да ти каже изненадай я следващия път

Аз първо се бих изсмял на правописа ти, после на останалото
    По темата незнам какво да правите - лекари има ...

Guest

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe

ХАХАХА да то 90% от оргазма се постига с главата на човека. Ти колко пъти преди това си представяше, че го правиш точно с този девственик??
    А по темата...както казах 90% е в главата на човека...погледаите малко помощни филмчета...малко повече игра преди акта...в такива случаи ръчичките много помагат...Успех!!!

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от martix
    абе кви са тея романи като отговор кво е оргазъм ?! ако с обикновен секс не става пробвай нещо фетиш може да и харесва да я заключиш с белезници и да я бичуваш и просто да я е срам да ти каже изненадай я следващия път
    Айде само недей да учиш хората на глупости! Имам достатъчно теория и практика в тая насока дето си решил да даваш съвети, и.. о.. NEWSFLASH: Никакви бичувания и прочие не могат да бъдат използвани като "изненада"! За такива неща се изисква много доверие, много теоритична подготовка (защото ако не му знаеш цаката на един камшик и не си се упражнявал, може да причиниш сериозни увреждания). Изисква се добра комуникация между двамата партньори за да се установят границите на допустимото, както и "спасителна думичка", която по нужда да прекрати всичко, което се случва в момента.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Хора какви митове разправяте-момиче на 15 и ортгазъм при половия акт. Това е изключително рядко и трудно постижимо. Момко вместо да я ч**аш като ненормален и да се мъчиш да й е хубаво то направи 2-3 неща:
    Порасни
    Тя да порасне
    Образовай се
    Тогава се реши на повторен опит и наблегни на външните й полови органи!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя

не бе те не правят секс бееее те си тикат парцали в....
    тъп си бате тъп...
    ...когато свурши/поне при мене /сичко е мокро смисул тфа на което лежиме..
    ..а за оргазъм -почва да пъшка
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Хора какви митове разправяте-момиче на 15 и ортгазъм при половия акт. Това е изключително рядко и трудно постижимо. Момко вместо да я ч**аш като ненормален и да се мъчиш да й е хубаво то направи 2-3 неща:
    Порасни
    Тя да порасне
    Образовай се
    Тогава се реши на повторен опит и наблегни на външните й полови органи!

да бе то така се порасва ...дай да го полееме да израсте и
    савет:стой повече на слънце да израстеш по бързо
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Хора какви митове разправяте-момиче на 15 и оргазъм при половия акт. Това е изключително рядко и трудно постижимо.!
    напълно е възможно, не говори така. Всичко зависи от душевното и физическо състояние. Естествено, в една малко по-голямо възраст, при по-голям опит и при по-добро развитие на тялото, до оргазъм би трябвало да се достигне по-лесно...

Имам следния проблем. Имам сериозна връзка продължаваща вече година и 1 месец.Аз съм на 18 приятелката ми на 15. Правим секс доста често(едвали е от значение колко точно). Колкото и да се мъча не мога да я докарам до оргазъм...Отделял съм много време---> гледали сме предварително видео материали, след това сме се заигравали с ръце, с език(досещате се къде)целувам я постоянно нежно по гърба, краката, галя я нежно, почваме половия акт и продължам със същите ласки и не се получава чета много форуми и се надявам някой компетентен човек да ми даде съвет ...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^Пусни си нова тема

Тема 2007

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си