.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Голям фен Аватара на Callisto

Секс във вода

Здравейте!
    Наскоро се замислих за сексът във вода. Примерно във вана, басейн и тн. Правили ли сте го? Какви са шансовете от забременяване, понеже съм чувала, че били големи, но не мога да си го обясня?

Аз намерих това в интернет:

Много хора мислят, че не може да се забременее във водата. Това е мит. Не вярвайте, че горещата температура да спре сперматозоидите от вашата сперма да оплодят яйцеклетката. Също секса във вода не предпазва от болести. Презервативът е най-ефективният метод за концентрация, но използването му в вода може да бъде доста проблематично и той може да се изплъзне. Ако не сте сигурни в по-безопасен секс във водата, по-добре е после да се преместите в спалнята където може да сте по-уверени.

Интересно ми е какво е мнението ви за сексът във вода, практикували ли сте го, какви пози са удобни и всичко за което се сетите по темата.

Топлата вода може да повреди презерватива.Също така мн често се изхлузва.Ако смятате да опитвате по-добре си вземете резервни презервативи!Вземете си и силиконов лубрикант,защото другите веднага се отмиват,а силиконовите не се разтварят във водата.

Успех!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    както бях казала имам фетиш към мокро
    секс във вана/джакузи е най най най якото нещо .Хиляда пъти по-яко е отколкото само в едно легло.Пробвайте,но се пазете !
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Скоро смятаме да ходим на вилата на морето и там имаме басейн и, понеже си падаме по експериментите ми мина през главата идеята за секс в басейна, но все още не съм напълно убедена колко е безопасно.

Цитирай Първоначално написано от ОНЯ
    Е ако за другото имаш вяра на момчето вземи хапчета.
    Естествено, че му имам вяра. Смятам, че ходим от достатъчно време, че да го познавам добре, пък и живеем заедно. За хапчета не е много добра идея, понеже не ми влияят добре, но ще видим.

Интересно ми е дали усещането под вода е ралично от това извън нея и по какво точно се различават.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Ще ви напомпат вагината/дупето с вода.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Имаме вана .. винаги съм искала да пробвам .. но все пак мисля че бая ще хлъзга

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

А я кажете има ли някъква опасност да стане вакуум като правиш секс във вода, защото ми бяха разказвали за един такъв случай.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Sc0field
    А я кажете има ли някъква опасност да стане вакуум като правиш секс във вода, защото ми бяха разказвали за един такъв случай.

Я го разкажи .. И какво е стнало ?

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    секса във вода е опасен за момичето,изобщо не е безопасен и т.н. ,а ти си ми тръгнала да ми мислиш за бебе...

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    секса във вода е опасен за момичето,изобщо не е безопасен и т.н. ,а ти си ми тръгнала да ми мислиш за бебе...
    Нали заради това е тази тема. Исках да кажете полужителните и отрицателните неща на този вид секс и всичко, което се сетите за него, а не да ми се правите на моралисти!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Секс във вода - не,мерси! Колкото и да се изкушавам предпочитам да не тичам по лекари след това

Секс в море - водата е адски мръсна,а и от солта ще изпиташ щипене и парене във влагалището.
    Секс в басейн - прекалено много химии има вътре
    Секс във вана - във влагалището ти винаги може да попадне пяна от душ-гел,сапун,пяна за вана ... и т.н.,която да те раздразни (парене,щипене,че може и нещо повече ...)
    Освен това едва ли е много приятно да усещаш как се пълниш с вода отдолу Да не говорим,че водата не е на масна основа и проникването ще е доста по-неприятно и болезнено,а и твоя секрет също ще се отмие - усещането ще е като при проникване в "сухо състояние",т.е. без да си възбудена и навлажнена ... А и не на последно място - има голяма вероятност да се протриеш.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Секс във вода - не,мерси! Колкото и да се изкушавам предпочитам да не тичам по лекари след това

Секс в море - водата е адски мръсна,а и от солта ще изпиташ щипене и парене във влагалището.
    Секс в басейн - прекалено много химии има вътре
    Секс във вана - във влагалището ти винаги може да попадне пяна от душ-гел,сапун,пяна за вана ... и т.н.,която да те раздразни (парене,щипене,че може и нещо повече ...)
    Освен това едва ли е много приятно да усещаш как се пълниш с вода отдолу Да не говорим,че водата не е на масна основа и проникването ще е доста по-неприятно и болезнено,а и твоя секрет също ще се отмие - усещането ще е като при проникване в "сухо състояние",т.е. без да си възбудена и навлажнена ... А и не на последно място - има голяма вероятност да се протриеш.

Мерси ето това исках да чуя!

За морската вода съм чувала, че може да се сдобиеш с инфекция и засилено бяло течение.
    За басейна и на мен ми мина това през ъкъла, но много знам какво сипват в него.
    Във ваната е е нужно да е сипано нещо, а да е само вода и все пак си права за смазката, но може би би станало с този лубрикант, който посочиха по-горе.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ Права си за ваната,но го казах,защото колкото и да е чиста пак не е сигурно дали по нея няма остатъци от сапун,душ-гел и т.н.
    А ако искаш нещо нестандартно и във вода - вземете един двоен (за двама) надуваем дюшек,метнете го в басейна и го правете върху него Повярвай ми много е готино
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    може да ти стане инфекция, да се протриеш => раничка => пак инфекция и т.н.

Станислава

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ^ Права си за ваната,но го казах,защото колкото и да е чиста пак не е сигурно дали по нея няма остатъци от сапун,душ-гел и т.н.
    А ако искаш нещо нестандартно и във вода - вземете един двоен (за двама) надуваем дюшек,метнете го в басейна и го правете върху него Повярвай ми много е готино
    Не знам за във вода, но ние сме си купили един надуваем дюшек 2 персона. Той е специално за спане не за вода и сексът в/у него е много як. Все едно си на водно легло и движенията са по-лесни.

Една приятелка пък ме светна, че във вана било адски неудобно . Иначе звучи като нещо, което бих опитала. Но го има и момента с лубриканта на силиконова основа (този на водна се отмива, а този на мастна е опасен за презерватива).

Офф, момиче, на колко години си?
    Бива ли да си толкова неграмотна?

Офф, момиче, на колко години си?
    Бива ли да си толкова неграмотна? Confused
    Стига де тва да не е сайт за грамотност и интелигентност.
    По темата малка съм нямам какво да кажа само си чета.

Не е точно както всеки дава акъл, аз например обожавам и съм минал доста мадами точно с нощно къпане в морето и веднага секс в морето, просто трябва повече доверие да влезете и тя сама ви яхва...невероятно е и като изживяване...
    Така че няма нищо лошо от секса в морето и във вода, само да има желание...то това важи и за всякакъв друг секс

знам от опит, че кефа не е същия
    I love my girl <3

От опит мога да кажа, че под душа и в басейн проникването е доста трудно и без лубрикант на силиконова основа не става. Що се отнася до другите проблеми споменати по- горе, моето мнение е, че инфекциите и дразненията са единствените опасности, с които можете да се сблъскате.

Гадно е

Цитирай Първоначално написано от britzy
    както бях казала имам фетиш към мокро
    секс във вана/джакузи е най най най якото нещо .Хиляда пъти по-яко е отколкото само в едно легло.Пробвайте,но се пазете !
    Аз също!
    Така по проблема. забременява се по лесно в вода ето защо: Плътността на водата наподобява плътността на семенната течност. А нали знаеш за каква цел е семенната течност за да стигне много по лесно до яйцеклетката някое войниче. И сама направи изчисленията като има повече вода колко по лесно се изпълва мисията на войската.

Винаги съм искала да опитам, но пък наистина си е опасно..
    I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си