- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс във вода
Здравейте!
Наскоро се замислих за сексът във вода. Примерно във вана, басейн и тн. Правили ли сте го? Какви са шансовете от забременяване, понеже съм чувала, че били големи, но не мога да си го обясня?![]()
Аз намерих това в интернет:
Много хора мислят, че не може да се забременее във водата. Това е мит. Не вярвайте, че горещата температура да спре сперматозоидите от вашата сперма да оплодят яйцеклетката. Също секса във вода не предпазва от болести. Презервативът е най-ефективният метод за концентрация, но използването му в вода може да бъде доста проблематично и той може да се изплъзне. Ако не сте сигурни в по-безопасен секс във водата, по-добре е после да се преместите в спалнята където може да сте по-уверени.
Интересно ми е какво е мнението ви за сексът във вода, практикували ли сте го, какви пози са удобни и всичко за което се сетите по темата.![]()
Топлата вода може да повреди презерватива.Също така мн често се изхлузва.Ако смятате да опитвате по-добре си вземете резервни презервативи!Вземете си и силиконов лубрикант,защото другите веднага се отмиват,а силиконовите не се разтварят във водата.
Успех!![]()
както бях казала имам фетиш към мокро![]()
секс във вана/джакузи е най най най якото нещо .Хиляда пъти по-яко е отколкото само в едно легло.Пробвайте,но се пазете !![]()
Естествено, че му имам вяра. Смятам, че ходим от достатъчно време, че да го познавам добре, пък и живеем заедно. За хапчета не е много добра идея, понеже не ми влияят добре, но ще видим.Първоначално написано от ОНЯ
Интересно ми е дали усещането под вода е ралично от това извън нея и по какво точно се различават.![]()
Имаме вана .. винаги съм искала да пробвам .. но все пак мисля че бая ще хлъзга![]()
Я го разкажи .. И какво е стнало ?![]()
I'm inlove with a criminal...
секса във вода е опасен за момичето,изобщо не е безопасен и т.н. ,а ти си ми тръгнала да ми мислиш за бебе...![]()
Секс във вода - не,мерси!Колкото и да се изкушавам предпочитам да не тичам по лекари след това
Секс в море - водата е адски мръсна,а и от солта ще изпиташ щипене и парене във влагалището.
Секс в басейн - прекалено много химии има вътре![]()
Секс във вана - във влагалището ти винаги може да попадне пяна от душ-гел,сапун,пяна за вана ... и т.н.,която да те раздразни (парене,щипене,че може и нещо повече ...)
Освен това едва ли е много приятно да усещаш как се пълниш с вода отдолуДа не говорим,че водата не е на масна основа и проникването ще е доста по-неприятно и болезнено,а и твоя секрет също ще се отмие - усещането ще е като при проникване в "сухо състояние",т.е. без да си възбудена и навлажнена ... А и не на последно място - има голяма вероятност да се протриеш.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от 3oPuTy
Мерси ето това исках да чуя!![]()
За морската вода съм чувала, че може да се сдобиеш с инфекция и засилено бяло течение.
За басейна и на мен ми мина това през ъкъла, но много знам какво сипват в него.![]()
Във ваната е е нужно да е сипано нещо, а да е само вода и все пак си права за смазката, но може би би станало с този лубрикант, който посочиха по-горе.
^ Права си за ваната,но го казах,защото колкото и да е чиста пак не е сигурно дали по нея няма остатъци от сапун,душ-гел и т.н.
А ако искаш нещо нестандартно и във вода - вземете един двоен (за двама) надуваем дюшек,метнете го в басейна и го правете върху негоПовярвай ми много е готино
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Една приятелка пък ме светна, че във вана било адски неудобно. Иначе звучи като нещо, което бих опитала. Но го има и момента с лубриканта на силиконова основа (този на водна се отмива, а този на мастна е опасен за презерватива).
Офф, момиче, на колко години си?
Бива ли да си толкова неграмотна?![]()
Офф, момиче, на колко години си?
Бива ли да си толкова неграмотна? Confused
Стига де тва да не е сайт за грамотност и интелигентност.
По темата малка съм нямам какво да кажасамо си чета.
Не е точно както всеки дава акъл, аз например обожавам и съм минал доста мадами точно с нощно къпане в морето и веднага секс в морето, просто трябва повече доверие да влезете и тя сама ви яхва...невероятно е и като изживяване...
Така че няма нищо лошо от секса в морето и във вода, само да има желание...то това важи и за всякакъв друг секс
От опит мога да кажа, че под душа и в басейн проникването е доста трудно и без лубрикант на силиконова основа не става. Що се отнася до другите проблеми споменати по- горе, моето мнение е, че инфекциите и дразненията са единствените опасности, с които можете да се сблъскате.
Гадно е![]()
Аз също!Първоначално написано от britzy
Така по проблема. забременява се по лесно в вода ето защо: Плътността на водата наподобява плътността на семенната течност. А нали знаеш за каква цел е семенната течност за да стигне много по лесно до яйцеклетката някое войниче. И сама направи изчисленията като има повече вода колко по лесно се изпълва мисията на войската.
Винаги съм искала да опитам, но пък наистина си е опасно..![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)