Готини жени wtf...
It's too late...
Ако не си секси, нищо не възбужда мъжете. Не слушай кво пишат в Космополитън и прочее шитни, майна.![]()
Принципно и двете от нещата които са написани, но повече би ми допаднало първото мисля![]()
Бельо,дупе,цици,крака и още други работи.. строго индивидуално си е
Напращял женски задник, обут в плитки дънки с подаващи се прашки.![]()
Вдигнах го само при мисълта за тази гледка![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Стегнат задник, голямо деколте, готин парфюм(да е някакъв лек аромат), високи токчета, друго не мога да се сетя в момента
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
по моите наблюдения мъжете се възбуждат наи вече от дупето , гърдите (няма нищо по хубаво от едно провокативно деколте) и бедрата ... мои наблюдения пак казвам![]()
Аз пък съм на мнението че мъжете се възбуждат най-много когато виждат че жената ги желае, наистина иска да прави секс с тях и изпитва удоволствие от секса. Погледа също е много важен. Ако няма излъчване ако ще и най-готиния задник да има едва ли ще задържи интереса на някой мъж за дълго.
Много правилно....дори от самото й държание,пък била тя с прашки или с кожух......Първоначално написано от slun4ice
аве една пу*ка и се възбуждам на 100% (стига да е за еб*не)![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
"Очите"![]()
Аз като погледна хубави очи ,се влюбвам ,ти ми викаш ,че те възбуждатПървоначално написано от Cybershot
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Кавичките обикновено загатват преносно значение.Първоначално написано от MaGuSs
ти да не си на 12Първоначално написано от fenastz
Станислава
Де да бях...липсва миПървоначално написано от t0d1t0
Видя ли вратле, краче и дупе направо откачам.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
Хубави бедра и дупе , показани добре , винаги могат да ми подействат. Хубавият , лек парфюм и погледа също могат да ме изпълнят с кръв![]()
Лицето, гърдите, походката, начина по който говорат, дупето, тялото, усмивката и очите..![]()
[b][color=black]Espa
ами аз съм момиче но мисля че и самото излъчване играе мега огромна роля.. Особено ако е някакво по мръснишко може би.