Гарнирано и двете, със френска любов преди секса. После няма да й откажа на никое нейно желание.Първоначално написано от faced
Това може да докара един мъж на 7-мото небе, повярвай ми. :P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Секси жени с перверзни погледи ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Първоначално написано от NeverTheSame
хаха Yess....
+10![]()
![]()
Нормалните мъже се възбуждат от хубави жени ..
Мен лично най-много ме възбуждат хубави женски крачета на високи токчета и малко стегнато дупе.![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Аз най се възбуждам от целувки по вратлето и като прокара рацете си под тениската ми и започне да ме гали на 2 те посоки напрао се надървям кат змей !![]()
![]()
![]()
![]()
Ами... за мен най въбзуждащите неща в момичето са.. дупето и краката..(нямам предвид само бедра.. а като цяло)
![]()
![]()
![]()
оф 1 свирка и он е станал
![]()
![]()
![]()
За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]
ако си мацката от снимката даПървоначално написано от Slynchiicee
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Като пръдне![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
Мен най-много ме възбуждат голите цици на жените.
Какво възбужда мъжете ?![]()
Жените !!!![]()
![]()
Стриптийз![]()
![]()
![]()
![]()
Badabumbaaa
ем да не е само някоя "дзверо у фейс" и да има гърди и дупенце добре оформени прилепнали дънки и прилепнала тенискада се личи нали
и виждам мн яки отговори
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw
а ако е някоя "дзверо у фейс"![]()
какво правиш тогава
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw
хахсупер
дано не ти ссе налага да правиш така
![]()
![]()
Всяко момче се възбужда от различни неща
Например моя е готов за секс след едно леко захапване на възглавничката на дясното ухо (при лявото трябват малко повечко ласки).Също така адски бързо се възбужда,когато го опипвам пред хора,но по-тактично (т.е. другите да не ни усетят)
Целувките по врата,лекото драскане с нокти по гърба ... Абе имам си доста начини,с които мога да го възбудя за не повече от минута
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
приятелката ти е 100% права :Д
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.