Здравейте!Имам няколко проблема и реших да пусна тема.
1.Пърхут!Не се забелязва много,но аз го виждам и е ужасно!Как,за Бога,да го махна?От няколко седмици използвам лак за коса,но не е заради него,защото аз пърхута си го имам от доста време преди да започна да ползвам.Възможно ли е да се е получил от пресата?Изправям се често..Сега почти спрях/Е,изправям се,но рядко./,ама още си го имам.Не знам дали е от това.Не използвам пяна.Не е и от шампоан-сменям ги.Абе от доста време го имам,но така и не се маха.Таа.. искам да ми дадете няк'ви препоръки к'во да правя.. Наистина искам да се махне и се надявам да ми помогнете.Но нека,ако давате,да са ИЗПИТАНИ методи.
2.Имам проблем с ноктите.Чупят се и досега не съм имала дълги нокти,а сега много искам да си пускам.Въпросът ми е-тези заздравители на Перфект хубави ли са?Кой по точно/ако може и цена/?Не е задължително да са на Перфект.. Чувала съм за масло на Икаров,също.. а и за други неща.Няма значение какво-само да помогне.
3.Моля да ми препочате хубава пудра,но нека е на разумна цена.. че в тая криза не стигат финансите. Някаква от каквато вие сте доволни.
Благодаря предварително.