.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: ... heLp

... heLp

Здравйте хора! На 13 съм и проблема ми е че всички мой приятелки се държат като бебета, вече ме хваща срам да излизам с тях. Всички други момичета, които са по големи от нас със 1-2 години постоянно се подиграват че се държим като бебета... Винаги когато излезем е адски тъпо.. Другите компании на нашата възраст се събират на нова година и други празници, а ние като дечицата в първи клас "всеки вкъщи" ... Искам по добра компания и по добри приятели... МОЛЯ Ви дайте ми някакъв съвет...
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ще си намериш такива приятели. Излизайте постоянно, ходете на радходки, шопинг, на кино. Ако не искаш да се разделите, поеми инициативата. Правете си някакви събирание. А на колко години сте?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен
    Ми ти сама си отговаряш: просто смени компанията

Град
    Варна
    Аз не съм погледнала, че сте на 13. Ами точно в тая възраст става такива обрати. Всеки си се дели по някакъв начин. Както казах, щом неискаш да се разделите, поеми инициативата. Пък и другата година като кандидастваш, ще отидеш в ново даскало, и там ще си намериш подходяща компанияя.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ще си намериш такива приятели. Излизайте постоянно, ходете на радходки, шопинг, на кино. Ако не искаш да се разделите, поеми инициативата. Правете си някакви събирание. А на колко години сте?
    ами на 13... но проблема е че те не искат да ходим на кино... вече станаха адски скучни....
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Аз не съм погледнала, че сте на 13. Ами точно в тая възраст става такива обрати. Всеки си се дели по някакъв начин. Както казах, щом неискаш да се разделите, поеми инициативата. Пък и другата година като кандидастваш, ще отидеш в ново даскало, и там ще си намериш подходяща компанияя.
    да се надяваме, и мерси за съвета...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    И какво лошо виждаш в това, че се държат, както момичета на вашата възраст би трябвало да се държат? Щом държиш да се събираш по нова година и да пиянстваш с приятелки, както всички други пикли правят от 11-12 годишни, вместо да си вкъщи със семейството ти, намери си други приятели. То личи и ти колко си им приятелка.

Град
    Варна
    Ами правете си някакви събирания у вас, или у някой друг. Или излизайте на разходки, дори ако трябва да поклюкарствате. Накарай ги да живнат малко.

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Така ми се струва или и ти искаш да се напиваш с чашка водка Flirt и после да повръщаш в тоалетните на Amor ? Ама то нали така е мУУдерно сега..

Кажи им кво мислиш!
    И...
    nIkEnCeTy_bE Пуснато на: Вто Апр 06, 2010 1:51 pm Заглавие:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Ами правете си някакви събирания у вас, или у някой друг. Или излизайте на разходки, дори ако трябва да поклюкарствате. Накарай ги да живнат малко.

<----Тя е права послушай я!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Според мен това твойто не е точно проблем. (за мен поне)
    В мойта компания още на 14 кат почнаха с кафетата, алкохола и т.н.
    Та вие сте още на 13. Радваите се на това, че сте още деца. И вие ще пораснете, ще тръгнете по купони, кафета и прочие. Не се чувствай неудобно само защото приятелите ти се държат като 13 годишни (каквито и са) А това че не се събирате по празниците..замисляла ли си се, че може някои от тях да не ги пускат?? (родителите им) Все пак сте на 13. А и сега ако не се лъжа има и вечерен час...
    Абе просто се радвай на детството си докато можеш. И не забравяй че за всичко си има време

Аз не държа да ходим по дискотеки и да се напиваме а просто да седържим като момичета в 7 клас а не като първокласнички... Не искам да пуша и да се напивам.. а просто да си изкарваме по забавно...

Ами не мога да ти помогна особено, защото аз в седми клас излизах с две приятелки и кръстосвахме улиците. Ядосвахме се на учителите. Разказвахме си вицове, обсъждахме филми и т.н. Но през голяма част от времето си бях или на компа или решавах задачи по математика.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от xxmexx
    Аз не държа да ходим по дискотеки и да се напиваме а просто да седържим като момичета в 7 клас а не като първокласнички... Не искам да пуша и да се напивам.. а просто да си изкарваме по забавно...
    Събирате се във вас с една двулитровка, теглите някой ужас за деградирали, викате няколко момчета и кръцате.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ако наистина сте си приятелки - ще се разберете..Но ако не искаш да очакваш този момент - тогава поемай инициативата..
    Покани ги на "събрание" у вас или някъде другаде..Отидете да пазарувате и такива работи..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland

Re: ... heLp

Цитирай Първоначално написано от xxmexx
    Другите компании на нашата възраст се събират на нова година и други празници, а ние като дечицата в първи клас "всеки вкъщи" ... Искам по добра компания и по добри приятели... МОЛЯ Ви дайте ми някакъв съвет...
    На другите компании им се вика изпаднали хора, дето на 13 още не знаят гъза си да бършат, ама пият повече и от 40-годишшните!! Ти да не би да си много голяма, че като малките деца. Е извинявай много ама тва беше адски тъпо дето го каза. Още си малка, не ти е времето за пиянски истории по нова година. Иначе накарай ги да ходите по южния парк, по ндк, ритуалната зала, кино,мол, пазар, карайте колела, скейтове, събирайте се у вас... то верно и че на мен ми е тъпо с момичето, с което излизам, ама ....
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си