Здравйте хора! На 13 съм и проблема ми е че всички мой приятелки се държат като бебета, вече ме хваща срам да излизам с тях. Всички други момичета, които са по големи от нас със 1-2 години постоянно се подиграват че се държим като бебета... Винаги когато излезем е адски тъпо.. Другите компании на нашата възраст се събират на нова година и други празници, а ние като дечицата в първи клас "всеки вкъщи" ... Искам по добра компания и по добри приятели... МОЛЯ Ви дайте ми някакъв съвет...
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Ще си намериш такива приятели. Излизайте постоянно, ходете на радходки, шопинг, на кино. Ако не искаш да се разделите, поеми инициативата. Правете си някакви събирание. А на колко години сте?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ми ти сама си отговаряш: просто смени компанията![]()
Аз не съм погледнала, че сте на 13. Ами точно в тая възраст става такива обрати. Всеки си се дели по някакъв начин. Както казах, щом неискаш да се разделите, поеми инициативата. Пък и другата година като кандидастваш, ще отидеш в ново даскало, и там ще си намериш подходяща компанияя.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ами на 13... но проблема е че те не искат да ходим на кино... вече станаха адски скучни....Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
да се надяваме, и мерси за съвета...Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
И какво лошо виждаш в това, че се държат, както момичета на вашата възраст би трябвало да се държат? Щом държиш да се събираш по нова година и да пиянстваш с приятелки, както всички други пикли правят от 11-12 годишни, вместо да си вкъщи със семейството ти, намери си други приятели. То личи и ти колко си им приятелка.
Ами правете си някакви събирания у вас, или у някой друг. Или излизайте на разходки, дори ако трябва да поклюкарствате. Накарай ги да живнат малко.
Така ми се струва или и ти искаш да се напиваш с чашка водка Flirt и после да повръщаш в тоалетните на Amor ? Ама то нали така е мУУдерно сега..
Кажи им кво мислиш!
И...
nIkEnCeTy_bE Пуснато на: Вто Апр 06, 2010 1:51 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ами правете си някакви събирания у вас, или у някой друг. Или излизайте на разходки, дори ако трябва да поклюкарствате. Накарай ги да живнат малко.
<----Тя е права послушай я!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Според мен това твойто не е точно проблем. (за мен поне)
В мойта компания още на 14 кат почнаха с кафетата, алкохола и т.н.
Та вие сте още на 13. Радваите се на това, че сте още деца. И вие ще пораснете, ще тръгнете по купони, кафета и прочие. Не се чувствай неудобно само защото приятелите ти се държат като 13 годишни (каквито и са) А това че не се събирате по празниците..замисляла ли си се, че може някои от тях да не ги пускат?? (родителите им) Все пак сте на 13. А и сега ако не се лъжа има и вечерен час...
Абе просто се радвай на детството си докато можеш. И не забравяй че за всичко си има време![]()
Аз не държа да ходим по дискотеки и да се напиваме а просто да седържим като момичета в 7 клас а не като първокласнички... Не искам да пуша и да се напивам.. а просто да си изкарваме по забавно...
Ами не мога да ти помогна особено, защото аз в седми клас излизах с две приятелки и кръстосвахме улиците. Ядосвахме се на учителите. Разказвахме си вицове, обсъждахме филми и т.н. Но през голяма част от времето си бях или на компа или решавах задачи по математика.
Събирате се във вас с една двулитровка, теглите някой ужас за деградирали, викате няколко момчета и кръцате.Първоначално написано от xxmexx
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако наистина сте си приятелки - ще се разберете..Но ако не искаш да очакваш този момент - тогава поемай инициативата..
Покани ги на "събрание" у вас или някъде другаде..Отидете да пазарувате и такива работи..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
На другите компании им се вика изпаднали хора, дето на 13 още не знаят гъза си да бършат, ама пият повече и от 40-годишшните!! Ти да не би да си много голяма, че като малките деца. Е извинявай много ама тва беше адски тъпо дето го каза. Още си малка, не ти е времето за пиянски истории по нова година. Иначе накарай ги да ходите по южния парк, по ндк, ритуалната зала, кино,мол, пазар, карайте колела, скейтове, събирайте се у вас...Първоначално написано от xxmexx
то верно и че на мен ми е тъпо с момичето, с което излизам, ама ....
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.