- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Първите 3 думи...
ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТЕСТ! ПЪРВИТЕ 3 ДУМИ, КОИТО ОТКРИЕШ, ТЕ ОПИСВАТ НАЙ-ТОЧНО.
http://yoopic.net/go6o/fanpages/firs...firstwords.jpg
Мисля, че е ясно какво правим ..Моите са страст, бог и похот
![]()
![]()
ревност,свобода и страст![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Море, хол, радост ..WTF?!?![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
тревога, подвиг, любов![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
тишина,разум,ревност..
похот, дружба, страст![]()
Humans need fantasy to be human.
разум , красота , трудност![]()
тишина,интернет,работа![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
чувство,птица,любов![]()
Радост, трудност, работа![]()
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
чувство,сила,рай![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
рана,радост,страст![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
аз, ревност и гост
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Красота , море , любов.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥