.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Емотиконите на сайта ;(

От няколко дни емотиконите на сайта са ми някак си размацани или по точно замъглени... Не е от резолюзията - същата си е.. Ако някой може да ми помогне плс
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

е то аз налли съм про ш се опитам да дам съвет-питай мода,преинстални си браузъра
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Мега фен Аватара на Chacho
    Я дай скрийншот.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    В къщи...
    http://prikachi.com/images.php?files/1488303b.jpg ето мисля че долу горе се виждат замацано. преди беше някак си по кристално
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Я задръж "Ctrl" и врътни scrolla един път назад..

Мега фен Аватара на Norty
    Град
    Смолян, България
    То си е добре кво не му е наред ??[/list]
    Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
    - Самурай Джак

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Това го знам и да то взе, че е било от него
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Ей .Като кокошка без глава сте.Вървите и хленчите за най-големите простотии.Научете се сами да се оправяте с проблеми.Не мисля ,че този раздел "Информационни технологии" е раздел за как да работин с ОС ?Ами за по трудни въпроси от вида

Защо кода не работи ?
    -защото последният таг "html" не е затворен с наклонена "/".Поправи го на </html>

Код:
    <html>
    <head>
    <title>Младежки спелео-еко клуб "БОРИСЛАВ ГАРЕВ" ПЛЕВЕН</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
    </head>

<frameset rows="110,477*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0" cols="*"> 
      <frame name="topFrame" scrolling="NO" src="top.htm" frameborder="NO" >
      <frameset cols="180,776*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0" rows="*"> 
        <frame name="leftFrame" scrolling="AUTO" src="nav.htm" noresize>
        <frame name="mainFrame" src="cont.htm">
      </frameset>
    </frameset>

<noframes><body bgcolor="#FFFFFF">

</body></noframes>
    <html>
    И изобщо всякакви такива.Все пак е пак ще кажа "Информационни технологии" ,а не "Работа с ОС"

Това ,което е писал автора е пълна простотия.Както викам ,научете се да се справяте сами.Никой не е роден научен.

П.П.Простете ,че оспамих темата ,но не мисля ,че това е една прилична тема за този раздел ,а по-точно за "Кофата" -Там също е хубаво ...

П.П.Не съм дошъл тука да се хваля ,че зная HTML,CSS ... и да наливам акъл.Просто изказвам свое мнение ,в точния раздел ,касаещо го.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Ей .Като кокошка без глава сте.Вървите и хленчите за най-големите простотии.Научете се сами да се оправяте с проблеми.Не мисля ,че този раздел "Информационни технологии" е раздел за как да работин с ОС ?Ами за по трудни въпроси от вида

Защо кода не работи ?
    -защото последният таг "html" не е затворен с наклонена "/".Поправи го на </html>

Код:
    <html>
    <head>
    <title>Младежки спелео-еко клуб "БОРИСЛАВ ГАРЕВ" ПЛЕВЕН</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
    </head>

<frameset rows="110,477*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0" cols="*"> 
      <frame name="topFrame" scrolling="NO" src="top.htm" frameborder="NO" >
      <frameset cols="180,776*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0" rows="*"> 
        <frame name="leftFrame" scrolling="AUTO" src="nav.htm" noresize>
        <frame name="mainFrame" src="cont.htm">
      </frameset>
    </frameset>

<noframes><body bgcolor="#FFFFFF">

</body></noframes>
    <html>
    И изобщо всякакви такива.Все пак е пак ще кажа "Информационни технологии" ,а не "Работа с ОС"

Това ,което е писал автора е пълна простотия.Както викам ,научете се да се справяте сами.Никой не е роден научен.

П.П.Простете ,че оспамих темата ,но не мисля ,че това е една прилична тема за този раздел ,а по-точно за "Кофата" -Там също е хубаво ...

П.П.Не съм дошъл тука да се хваля ,че зная HTML,CSS ... и да наливам акъл.Просто изказвам свое мнение ,в точния раздел ,касаещо го.
    .................................................. ....................... ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!
    1. Точно това е раздела, ти като си по-напреднал има други форуми, които са по-умни и там ходи казвай какво знаеш и давай съвети.
    2. Както виждаш то си личи, че раздела се дели на 2(по-напреднали) и (Lamers). Нямам в предвид тази тема.
    3. Това е раздела "IT", така че се пише вътре всичко свързано с това. Никъде не пише Programming?

Kind regards loveUpeps4o

Град
    Варна
    [quote="loveUpeps4o"]
    .................................................. ....................... ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!
    1. Точно това е раздела, ти като си по-напреднал има други форуми, които са по-умни и там ходи казвай какво знаеш и давай съвети.
    2. Както виждаш то си личи, че раздела се дели на 2(по-напреднали) и (Lamers). Нямам в предвид тази тема.
    3. Това е раздела "IT", така че се пише вътре всичко свързано с това. Никъде не пише Programming?

Kind regards loveUpeps4o
    Признавам те Затапи ме

П.П.Нещо напоследък не съм много добре.Нещо хормоните и мн. бързо се ядосвам.Не ми обръщайте внимание
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

За да не кажа някоя глупост, че все ми викат че спамя... само да напомня, че това е тийн форум и не се очакват някакви технически отговори. Това от друга страна не изключва по напредналите от нас да пишат тук... иначе кой ще оправя бавноразвиващите се
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    За да не кажа някоя глупост, че все ми викат че спамя... само да напомня, че това е тийн форум и не се очакват някакви технически отговори. Това от друга страна не изключва по напредналите от нас да пишат тук... иначе кой ще оправя бавноразвиващите се

Ех от къде ти хрумват тези заключения.Искам и аз

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    А кой ще оправя зубарите ??

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Размазани са и не само емотиконите...и на мен ми прави впечатление. Не знам защо е така. Не съм по техническата част аз.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Размазани са и не само емотиконите...и на мен ми прави впечатление. Не знам защо е така. Не съм по техническата част аз.
    Аз му отговорих, беше го увеличил с Ctrl и scroll...

Град
    Варна
    Сега да пробвам как се виждат размазани кат си върнах на моето пак си остават размазани.А иначе на мен ми бяха супер....(Явно когато приближиш стават размазание и си остават вече така) .

П.П.Сега ще се опитам да си ги поправя и ако успея ще споделя...

Супер фен
    Ctrl+0 (Нула)

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Ctrl+0 (Нула)
    Ето я разликата...

Преди...

Сега...

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Ctrl+0 (Нула)
    Ето я разликата...

Преди...

Сега...
    Ама много ясно, че ще са размазани емотиконите, като ги увеличавате! Какво очаквате... "gif"-чета с размери 25

Още в началото му показах как да го оправи, защо още показвате?Всички знаем как изглеждат, като се увеличават...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си