- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Емотиконите на сайта ;(
От няколко дни емотиконите на сайта са ми някак си размацани или по точно замъглени... Не е от резолюзията - същата си е.. Ако някой може да ми помогне плс![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
е то аз налли съм про ш се опитам да дам съвет-питай мода,преинстални си браузъра![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Я дай скрийншот.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
http://prikachi.com/images.php?files/1488303b.jpg ето мисля че долу горе се виждат замацано. преди беше някак си по кристално
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
То си е добре кво не му е наред ??[/list]
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
Това го знамПървоначално написано от Reaper93
и да то взе, че е било от него
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Ей .Като кокошка без глава сте.Вървите и хленчите за най-големите простотии.Научете се сами да се оправяте с проблеми.Не мисля ,че този раздел "Информационни технологии" е раздел за как да работин с ОС ?Ами за по трудни въпроси от видаПървоначално написано от maksimal
Защо кода не работи ?
-защото последният таг "html" не е затворен с наклонена "/".Поправи го на </html>
И изобщо всякакви такива.Все пак е пак ще кажа "Информационни технологии" ,а не "Работа с ОС"Код:<html> <head> <title>Младежки спелео-еко клуб "БОРИСЛАВ ГАРЕВ" ПЛЕВЕН</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251"> </head> <frameset rows="110,477*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0" cols="*"> <frame name="topFrame" scrolling="NO" src="top.htm" frameborder="NO" > <frameset cols="180,776*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0" rows="*"> <frame name="leftFrame" scrolling="AUTO" src="nav.htm" noresize> <frame name="mainFrame" src="cont.htm"> </frameset> </frameset> <noframes><body bgcolor="#FFFFFF"> </body></noframes> <html>
Това ,което е писал автора е пълна простотия.Както викам ,научете се да се справяте сами.Никой не е роден научен.
П.П.Простете ,че оспамих темата ,но не мисля ,че това е една прилична тема за този раздел ,а по-точно за "Кофата" -Там също е хубаво ...
П.П.Не съм дошъл тука да се хваля ,че зная HTML,CSS ... и да наливам акъл.Просто изказвам свое мнение ,в точния раздел ,касаещо го.
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
.................................................. ....................... ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!Първоначално написано от MaGuSs
1. Точно това е раздела, ти като си по-напреднал има други форуми, които са по-умни и там ходи казвай какво знаеш и давай съвети.
2. Както виждаш то си личи, че раздела се дели на 2(по-напреднали) и (Lamers). Нямам в предвид тази тема.
3. Това е раздела "IT", така че се пише вътре всичко свързано с това. Никъде не пише Programming?
Kind regards loveUpeps4o
[quote="loveUpeps4o"]Признавам теПървоначално написано от MaGuSs
Затапи ме
П.П.Нещо напоследък не съм много добре.Нещо хормоните и мн. бързо се ядосвам.Не ми обръщайте внимание![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
За да не кажа някоя глупост, че все ми викат че спамя... само да напомня, че това е тийн форум и не се очакват някакви технически отговори. Това от друга страна не изключва по напредналите от нас да пишат тук... иначе кой ще оправя бавноразвиващите се![]()
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
Първоначално написано от ivanstef
Ех от къде ти хрумват тези заключения.Искам и аз![]()
А кой ще оправя зубарите ??Първоначално написано от ivanstef
![]()
![]()
![]()
Размазани са и не само емотиконите...и на мен ми прави впечатление. Не знам защо е така. Не съм по техническата част аз.![]()
Аз му отговорих, беше го увеличил с Ctrl и scroll...Първоначално написано от amk933
Сега да пробвам как се виждат размазани кат си върнах на моето пак си остават размазани.А иначе на мен ми бяха супер....(Явно когато приближиш стават размазание и си остават вече така) .
П.П.Сега ще се опитам да си ги поправя и ако успея ще споделя...![]()
![]()
Ctrl+0 (Нула)
Ето я разликата...Първоначално написано от Cybershot
Преди...
Сега...
![]()
Ама много ясно, че ще са размазани емотиконите, като ги увеличавате! Какво очаквате... "gif"-чета с размери 25Първоначално написано от MaGuSs
Още в началото му показах как да го оправи, защо още показвате?Всички знаем как изглеждат, като се увеличават...