- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тези продукти против пъпки хубави ли са?
И кое е по-добро? Garnier Pure Active roll on или Nivea bye bye spot.
И да ви попитам как се ползват-като ти излезне пъпка се мажеш с него или го използваш редовно? (попрницп нямам пъпки, излизат ми 1-2 от време на време).
![]()
УУУУУУУУ ... това bye bye spot не става...грам ефект нямаше при мен от него ,но го използвах преди дооста време... ;д може да са подобрили продукта си..но надали : )))
Определено рол-она на гарниер аз имам на дева пюр рол она и също ми харесва. Иначе стика не е хубав защото ако имаш нещо мръсно и то се лепи там отгоре и е гадно не е хигеанично не за друго![]()
Първоначално написано от ELiTyYy
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
На мен пък bye bye spot ми помагаше.Намазвах си пъпката преди да си легна и сутринта е по-бледа.Но трябва около 2-3 пъти да се намажеш. Аз съм доволна от bye bye spot.![]()
2рото..тва на Нивеа го имам и не помага особено..
Шофирай разумно - стигни жив!
Ползвала съм и двете, Нивеа не струва.
На нивея е страхотен боклук..на гарние рядко ми е помагало..
попринцип и на мен да ми излязат по 1-2 пъпки, но използвам тоника на Билкас пъпеш и краставица ..евтин е, мирише много прииятно и наистина съм много доволна, възхитена направо.. откакто го използвам не ми е излизала една пъпчица.. а преди ползвах това на нивея(за тоника) ..винаги имах поне по 2-3 пъпки..![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
За мен лично и двете не струват![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Bye bye spot го имам много съм доволна. Вечетра като си намажа пъпката, на сутринта я няма. Дори майка ми го използва. Но може би зависи от вида на кожата, че като гледам има и недоволни
![]()
А какво по-точно представлява и как се използва? И цената, ако си спомняш...Първоначално написано от liim0nka
На Нивеа наистина е боклук. Имам го и абсолютно никаква работа не върши, само дето като го отвориш те лъхва миризма на спирт и ти пари на очите...
Прежали малко повече парички и си вземи Exfoliac крем+гел /има го в две серии- за умерено и за тежко акне/ или Vichy normaderm измиващ гел.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Точно така. Имам познати, които ги ползват и изобщоо не са доволни. Аз същоПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Justt Do It...
=]
За това ли говориш?Първоначално написано от liim0nka
http://krem-za-men.de31.com/images/1...rand=497405005
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Чувала съм че не са много надеждни...
![]()
I love my high heels <3
Както казаха по-горе и двете са боклуци!Мене още ме е яд за онея 7 лева които дадох з бай бай спот...И попринцип тея комерсиалните дето ги рекламират по тивито не става...На мене голяма работа ми върши едно на Орифлейм - purifying blemish solver with organic tree oil. Опаковката му е подобна на тия двете,14мл е,едно зелено...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
на мен ми копуват само от Германия и ползвам спирт друго не помага а БИЛКА като излесна ще си купя да пробвам!
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
и на мен ми е направило впечатление, че като ползвам редовно тоника на Билка нямам пъпки![]()
по темата- и двете не струват![]()
Просто аз
http://avonshop.co.uk/shop/Assets/im...od_1025727.jpg
Това много помага.Мажеш според пъпката ако е мъничка веднъж два пъти, но ако е голяма () 3 пъти.На ден не повече от три пъти слагаш върху пъпката
.На мен ми помогна и то много.