.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тези продукти против пъпки хубави ли са?

И кое е по-добро? Garnier Pure Active roll on или Nivea bye bye spot.
    И да ви попитам как се ползват-като ти излезне пъпка се мажеш с него или го използваш редовно? (попрницп нямам пъпки, излизат ми 1-2 от време на време).

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    УУУУУУУУ ... това bye bye spot не става... грам ефект нямаше при мен от него ,но го използвах преди дооста време... ;д може да са подобрили продукта си..но надали : )))

Определено рол-она на гарниер аз имам на дева пюр рол она и също ми харесва. Иначе стика не е хубав защото ако имаш нещо мръсно и то се лепи там отгоре и е гадно не е хигеанично не за друго

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    УУУУУУУУ ... това bye bye spot не става... грам ефект нямаше при мен от него ,но го използвах преди дооста време... ;д може да са подобрили продукта си..но надали : )))
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

На мен пък bye bye spot ми помагаше.Намазвах си пъпката преди да си легна и сутринта е по-бледа.Но трябва около 2-3 пъти да се намажеш. Аз съм доволна от bye bye spot.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    2рото..тва на Нивеа го имам и не помага особено..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    2рото..тва на Нивеа го имам и не помага особено..
    ++
    Ти ми сбъдна
    всичките мечти

Супер фен
    Ползвала съм и двете, Нивеа не струва.

Голям фен Аватара на liim0nka
    На нивея е страхотен боклук..на гарние рядко ми е помагало..
    попринцип и на мен да ми излязат по 1-2 пъпки, но използвам тоника на Билкас пъпеш и краставица ..евтин е, мирише много прииятно и наистина съм много доволна, възхитена направо.. откакто го използвам не ми е излизала една пъпчица.. а преди ползвах това на нивея(за тоника) ..винаги имах поне по 2-3 пъпки..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    За мен лично и двете не струват
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Bye bye spot го имам много съм доволна. Вечетра като си намажа пъпката, на сутринта я няма . Дори майка ми го използва. Но може би зависи от вида на кожата, че като гледам има и недоволни

Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    попринцип и на мен да ми излязат по 1-2 пъпки, но използвам тоника на Билкас пъпеш и краставица ..евтин е, мирише много прииятно и наистина съм много доволна, възхитена направо.. откакто го използвам не ми е излизала една пъпчица.. а преди ползвах това на нивея(за тоника) ..винаги имах поне по 2-3 пъпки..
    А какво по-точно представлява и как се използва? И цената, ако си спомняш...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    На Нивеа наистина е боклук. Имам го и абсолютно никаква работа не върши, само дето като го отвориш те лъхва миризма на спирт и ти пари на очите...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Прежали малко повече парички и си вземи Exfoliac крем+гел /има го в две серии- за умерено и за тежко акне/ или Vichy normaderm измиващ гел.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    И двете са боклук.

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    И двете са боклук.
    Точно така. Имам познати, които ги ползват и изобщоо не са доволни. Аз също
    Justt Do It...
    =]

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    За това ли говориш?
    http://krem-za-men.de31.com/images/1...rand=497405005
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Чувала съм че не са много надеждни...

I love my high heels <3

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    За това ли говориш?
    http://krem-za-men.de31.com/images/1...rand=497405005
    Това е гела.

Мега фен Аватара на December
    Както казаха по-горе и двете са боклуци!Мене още ме е яд за онея 7 лева които дадох з бай бай спот...И попринцип тея комерсиалните дето ги рекламират по тивито не става...На мене голяма работа ми върши едно на Орифлейм - purifying blemish solver with organic tree oil. Опаковката му е подобна на тия двете,14мл е,едно зелено...
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    На Гарниер е по-добро, но в момента ползвам от Ейвън

на мен ми копуват само от Германия и ползвам спирт друго не помага а БИЛКА като излесна ще си купя да пробвам!
    My telephone!
    M-m-my telephone!
    'Cause I'm out in the club,
    and I'm sippin' that bub,
    and you're not gonna reach my telephone!

Град
    [На Метри От Земята]
    и на мен ми е направило впечатление, че като ползвам редовно тоника на Билка нямам пъпки
    по темата- и двете не струват
    Просто аз

http://avonshop.co.uk/shop/Assets/im...od_1025727.jpg
    Това много помага.Мажеш според пъпката ако е мъничка веднъж два пъти, но ако е голяма ( ) 3 пъти.На ден не повече от три пъти слагаш върху пъпката .На мен ми помогна и то много.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от gerityySUN
    http://avonshop.co.uk/shop/Assets/images/prod/prod_1025727.jpg
    Това много помага.Мажеш според пъпката ако е мъничка веднъж два пъти, но ако е голяма ( ) 3 пъти.На ден не повече от три пъти слагаш върху пъпката .На мен ми помогна и то много.
    Това е за заличаване на ПЕТНАТА през нощта, а не пъпките. За пъпки има едно друго от Ейвън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си