.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Издръжливост

Здравейте ! Имам малък проблем с издръжливостта по време на секс. Казвам малък, защото понякога нямам такъв проблем. С гаджелъка като почнем да се натискаме се разгорещяваме яко и се почва едно любене (разберете секс). Обаче понякога тъкмо почвам на вън на вътре и усещам как ще свърша ако продължа още. Спирам... намалям темпото. Гледам да се стегна малко. Но понякога не става номера и бързо свършвам. А до като почнем 2ри рунд тя няма мерак. Като си играем на любовни игри доста се унасяме и звяра седи възбуден твърде дълго. Какво да правя? Обичам френската любов :P Да не би да е от това? За дето се увличаме доста? На няколко пъти по време на играта викам, че ми се ходи до тоалетна и отивам да си прасна една И след това продължаваме с играта. Звяра се събужда и повече си издържа де. Та някой може ли даде малко акъл как да се издържа първия път? Пробвал съм да си мисля за други неща. Ама не става... не е лесно в такива моменти за друго да се мисли Не искам да прибягвам към химия... препарати, спрейове, хапчета и тем подобни глупости, че знае ли се какво може да ми причинят след време...
    Благодаря Ви за отделеното време !!! \/

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Има доста такива теми , разрови се. Даже MakeMeLaugh има един много хубав коментар.
    Иначе:
    1.Сменяйте позите.
    2.Правете почивки, в които ти да й правиш орална (примерно).
    3. Злобарка преди секс
    4.Трудно е , но мисли за някакви гадни бабички (гаранция, няма да свършиш)

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Има доста такива теми , разрови се. Даже MakeMeLaugh има един много хубав коментар.
    Иначе:
    1.Сменяйте позите.
    2.Правете почивки, в които ти да й правиш орална (примерно).
    3. Злобарка преди секс
    4.Трудно е , но мисли за някакви гадни бабички (гаранция, няма да свършиш)
    + Мастурбирай по-често.

По-често ли? Това няма ли да създаде повече проблеми? Така съм чул/чел. Като се замисля... мисля, че беше ако се мастурбира повече от един път на ден, всеки ден или нещо такова. Аз пък гледам да се въздържам... чудя се какво да си мисля, че да не се сещам мастурбация. Хммм...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ако мастурбираш по-често ще можеш повече да издържаш естествено.
    Примерно вторият 'рунд' с приятелката ти пак по-трудно свърваш нали така ? Пък и трябва опит.Като го правиш още няколко пъти и ще е по-добре.

Цитирай Първоначално написано от BigBull
    По-често ли? Това няма ли да създаде повече проблеми? Така съм чул/чел. Като се замисля... мисля, че беше ако се мастурбира повече от един път на ден, всеки ден или нещо такова. Аз пък гледам да се въздържам... чудя се какво да си мисля, че да не се сещам мастурбация. Хммм...
    Мастурбирай по-често.Така се свиква и после издържаш повече.Ако не мастурбираш примерно 1-2 седмица после ще свършиш много бързо.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Цитирай Първоначално написано от BigBull
    Мастурбирай по-често.Така се свиква и после издържаш повече.Ако не мастурбираш примерно 1-2 седмица после ще свършиш много бързо.

така е!!!

Като се замисля... има логика Мерси

Е ти като я ебеш 1 път в седмицата как искаш да не свършваш бурзо биии си всеки ден и след 1 седмица пиши да видим да ли не съм прав.
    Putki Mutki wikam si ebahti

Бира и кисело мляко преди секс,без да си ял нищо преди това Няма да свършиш никога

Цитирай Първоначално написано от NF_D
    Бира и кисело мляко преди секс,без да си ял нищо преди това Няма да свършиш никога
    аз се чудех що свършвам толкова бавно ами значи е бира и кисело мляко +1
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    к'вото другите казаха.
    Станислава

Град
    Rousse
    Мисли за майка си, това веднага ще те охлади

не, честно, по 1 време когато не биваше да ми става щото ме болеше вече като бяхме с мойта (смис ний още не сме се сексали обаче... знаете - само целувки, натисканки, пипанета и т.н.) и я бях предупредил нали полека а у не мн възбуждащо и тогаа си мислех за повръщащи хипопотами ... повярвай ми - действа мен адски мн ма е гнус от повръщанки а у иии просто кат са сетя за тфа или някой мазен дрисок (сори за израза ама...) ама внимавай да не земе да падне че...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си