- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Издръжливост
Здравейте ! Имам малък проблем с издръжливостта по време на секс. Казвам малък, защото понякога нямам такъв проблем. С гаджелъка като почнем да се натискаме се разгорещяваме яко и се почва едно любене (разберете секс). Обаче понякога тъкмо почвам на вън на вътре и усещам как ще свърша ако продължа още. Спирам... намалям темпото. Гледам да се стегна малко. Но понякога не става номера и бързо свършвам. А до като почнем 2ри рунд тя няма мерак. Като си играем на любовни игри доста се унасяме и звяра седи възбуден твърде дълго. Какво да правя? Обичам френската любов :P Да не би да е от това? За дето се увличаме доста? На няколко пъти по време на играта викам, че ми се ходи до тоалетна и отивам да си прасна еднаИ след това продължаваме с играта. Звяра се събужда и повече си издържа де. Та някой може ли даде малко акъл как да се издържа първия път? Пробвал съм да си мисля за други неща. Ама не става... не е лесно в такива моменти за друго да се мисли
Не искам да прибягвам към химия... препарати, спрейове, хапчета и тем подобни глупости, че знае ли се какво може да ми причинят след време...
Благодаря Ви за отделеното време !!! \/