- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Само при мене ли е така?!
Днес влизам в сайта,началната страница е Ок,но като влезнах във форума и сайта ми излезе така:
http://prikachi.com/files/1488300v.jpg
Това при всички ли е така?!
Някакъв bug? Предполагам е заради новата реклама -,-' Ще се оправи като прегледаш малко страници ;п
и при мене беше така и се оправи
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Първоначално написано от maksimal
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Някоя част от CSS-а са я променили или са добавили нещо според мен. И при мен се оправи :>
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Може да са забравили тага за background -а и другите тагове за наредба на ботоните.Това е .Няма нещо друго.При мен не беше така.Аз неска от 03:00 съм на компа до 08:00 и после от 13:00 пак съм на компа .Не е било така ,а иначе така ми се получава при слаб нет /Поне при мен /.Ако може да отговори някой запознат модератор ще е по-добре.Че тука малко се пПпритесняваме ,да не би сайта да се разболяваПървоначално написано от Chacho
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
И при мен излизаше така, даже се притесних да не е от браузера проблема, но после се оправи...![]()
Ако има нещо вярно, предлагам да се организираме, да съберем по някой друг лев за да ваксинираме форума...Първоначално написано от MaGuSs
![]()
според мен достатъчно го ваксинират от реклами ...Първоначално написано от doomkillerr
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Друг път ако пак така стане просто давай постоянно ф5 докато не се оправинакрая ще стане 99% сам сигорен
![]()
оБиЧаМмМм ........ ПеПсИиИ ;D;D;D;D;D