.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Мърдай, труп!
    I am burning for a change like a church in Norway.

Повече от фен
    Ае да се видиме.

"Знаеш ли,не ми пука дали мислиш,че ме е яд на теб,,еми не ме е.Не ти се сърдя заради всичко,което ми причини.Би се сърдил само човек,на когото не си му безразличен,а на мен си ми."
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Спокойно Намерих си много по-добър от теб
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Да.. видя ли? Казах ти от самото начало, че и ти ще постъпиш така? Но ти твърдеше друго и знаеш ли, че дойде момент, в който ти повярвах на милите думи и всичко. Наистина бях си изградила една представа за теб, която ти продължаваш да разбиваш малко по малко. Всъщност бях права иии не знам на какво точно се научих, но поне знам, че от сега нататък винаги ще се доверявам на вътрешния си глас. Ако бях го послушала тогава, докато още можех, сега всичко щеше да е различно. А пък ти.. продължавай все така. Само че не забравяй, че колкото и банално да звучи, всичко се връща.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Ко стааа е ??
    FUCK-тически не ме интересувате..

тъпо копеле което незаслужава дори да го погледна с най-гадния си поглед и ми се иска да го хвана някаде и да го наритам в топикит* докато не се сети да каже едно искренно извинявай ..
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Благодаря ти за любовта, която ми даде и ме обича истински. Ти ми беше 1-вата истинска любов, но в крайна сметка сега не мога да те гледам ходи се натискай на циганките и дано всички да те отрязват така, както ти ме отряза!!!!

Най-вероятно ще я напсувам
    АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Гори в ада :P

Град
    Where streets have no name
    Боли ме фара за него

Безразличен си ми, поне оня пингвин ся може да те напада спокойно

П.П.Мн ще ти се смея, ако тръгнеш с нея(повярвай ми не само аз )
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

държиш се адски тъпо, пич.
    не ти отива, защото знам, че не си такъв и само се преструваш.
    не ме обвинявай, не съм виновна, че с теб не се чувствах щастлива.
    Medusa…abuser…both beast and beauty. Seducer…she'll use you…bring you to your knees.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Горкичкия, дано си по-добре

Супер фен
    Ами липсва ми и ми е гадно без него,но въпреки това съм сигурна,че ще стане така,както пее Емануела " Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш,но ще е късно!Пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти севръща!!!!! ".Много страдах по него и беше единствения,който съм обичала.Дадох му всичко,но му беше малко.Колкото и да го обичам и да страдам ... не бих се върнала при него.Не ме заслужава ...
    Обичам те <3 !!!

Беше ми хубаво с теб.За двата месеца прекарани с теб се научих да бъда истински човек.Да давам и да получавам едновременно.Обичах те, знаеш го, ти също ме обичаше.За първи път се беше влюбил, промени се заради мен.От бройкаджия стана най-добрия приятел на света.НЕ правеше нищо без да ме попиташ, дори не излизаше без аз да знам, беше перфектен.Но знаеш, че с мен се случиха доста неща, докато бяхме заедно.Имаше скандали в семейството ми, смърт и още много неприятни неща.Всико ме изтормози до толкова, че започнах да влизам във много филми.Мислих си, че се опитваш да привлечеш най-добирте ми приятели на твоя страна, да ги вземеш от мен, а само те ми бяха останали.Не помислих и просто го направих, скъсах те.Въпреки молбите ти и опитите да се върнеш при мен аз нях категорична.Но аз все още те обичам, не както преди разбира се, преудолях те, ти мен също надявам се.Макар, че знам колко ти е тежко като ме гледаш с друг, с новия мо .. знаеш, че те обичам и винаги ще те подкрепя, винаги ще ти помогна, така е било писано просто.Единственото, което искам от теб е да продължиш напред и да си добре.

Град
    Lyon
    най много да му са изсмея в очите : )
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Хех. Станал си адското дупЕ по София. Ама т'ва си ти беше съдбата на теб. Дам. Винаги ще си спомням тая година в която се забивахме непрекъснато. Ще си спомням, че една капачка от Queen's ме накара да погледна момче в очите и да му кажа всичко, което сметна за нужно. Ще помня как се събирахме, ходехме на кафе, а ти взимаше от изкуствените цветя и ми подаряваше. Как казваше, че гледаш някакво аниме, някаква мадама била с много готини сини очи, като моите. Абе няма да те забравя. Ти си ми детската любов (ако може да се нарече любов). Не те обичах, нито ти мен, ама пък тия безгрижни спомени, никой няма да ни ги върне, не мислиш ли?
    Дано си си намерил подходящата среда и дано успееш във всичко. Никога не си бил лош човек. Пичага си и никога няма да те мразя. И дано успееш, като мен, да намериш истинска любов. Заслужаваш. (:

Благодаря ти за всичките неизпълнение обещания .. И дано обичаш новата ти толкова много,колкото аз те обичам и накрая тя да те нарани както ти мен !! Сърцето ми още бие само за тебе,но никога няма да ти простя !!

На всеки бивш бих пожелала успех за всичко, сбъднати мечти и цели... Не мразя никого, въпреки всичката всепроникваща болка... Бих казала едно единствено нещо на човек, с който така и не можах да бъда, но обичах страшно много : "Само исках да направя живота ти по-добър и да ти покажа, че съществуват хора, на които им пука дали си добре и биха ти се обадили, за да те попитат просто "Как си?". Исках да ти покажа, че можеш да бъдеш обичан. Когато и да се върнеш, вратата ми винаги ще бъде отворена, моя недоизживяна любов!"
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

скоро ще се срещнем пак

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    Ти искаше всичко, но никой не може да има всичко, и сега остана сама.
    Макар и да искам да се върна при теб, ти няма да пробваш отново ,така че след като съм ти безразличен , света е пред теб, Андрей също.
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

Супер фен Аватара на Glamour92
    Прекъснах всякакъв контакт с теб,за да можеш да го преодолееш.Колкото по-бързо забравиш,че съществувам,толкова по-добре.Не постъпих честно с теб и искам да знаеш,че не съм идеалът и недостижимия връх.Даже напротив.Дано един ден да го разбереш.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Ай на кафе..вземи и Стелито,а аз ще взема Калоян
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    че едва ли ще намери човек който да го обича толкова колкото го обичаХ аз
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Глупак, на какъв език да ти кажа да не ми звъниш повече и да си махнеш снимката ми от скайпа? Как да ти кажа, че не те обичам? Не можеш или не искаш да го разбереш...?? Тъп ли си или какво...??!! Да ми звъниш цяла нощ и после да ми събудиш в 9...не си наред. После карай цялото ти семейство да ми звъни като за последно с надеждата да му чуеш....Превъзмогни ме най-сетне. Колко те лъгах, че никога не съм те обичала и че си бил само "ей така"...Какво ти от дърво ли си или ме познаваш прекалено добре(в което се съмнявам)? Забрави ме,бе, човек!!! [извинявайте за изписаното ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си