.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Можеш да продължиш, знам го. Можеш да ме забравиш и това знам. (: Спри да мислиш за онези дни, изтрии снимките, не слушай песните, не ходи там... просто продължи. Няма да се получи ако постоянно ме търсиш, трябва да спреш. Ако ти не си поставиш спирачки, аз ще ти поставя, но тогава ще е по-болезнено.
    Оф... не искам да страдаш, не го заслужаваш... просто ми се махай (грубо, знам).

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен
    Всеки един спомен с теб е запечатан в сърцето ми ... Всяка една рана все още не е зарастнала ... Все още сърцето ми бие за тебе ... Ти ме научи да обичам ... Ти ми показа какво е щастието .. Ти ми показа какво е болката и разочарованието ... Все още ти си ми всичко ................

Град
    Paradise
    Радвам се, че бях с теб. Беше хубаво. Не съжелявам, че свърши. Ние си дадохме един на друг, каквото можахме и беше време да продължим нататък, за да открием и двамата нови светове, да ги опознаем и да прилагаме всичко, което научихме един от друг. В крайна сметка всяко нещо трябва да търпи развитие. И двамата имаме нужда да научим още. Аз винаги ще те обичам. По един или друг начин. Винаги ще бъдеш един от най-близките ми хора. И никога няма да забравя кой ме пазеше 8 месеца от всичко, грижеше се за мен и ме научи да виждам това, за което другите са слепи.
    Искрено се надявам да си щастлив.

още те обичам.

Голям фен Аватара на Callisto
    Как си? Как върви при теб и брат ти? Не са ли ви опандизили още? Ма ти всъщност защо си жив? Последно като те видях имаше пистолет упрях до главата... ... Обичах те и още те обичам братко, но ти ме отблъсна, за да не пострадам и аз. Бях готова да жертвам и животът си за теб, но си тръгнах, за да не го застраша. Винаги ще си ми един от най-добрите приятели и знаеш, че винаги можеш да разчиташ на мен.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Съжалявам че те срещнах но повече съжалявам за това че не проумях навреме какъв човек си както казват не стой на два стола защото ще паднеш сбогом
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Всеки един спомен с теб е запечатан в сърцето ми ... Всяка една рана все още не е зарастнала ... Все още сърцето ми бие за тебе ... Ти ме научи да обичам ... Ти ми показа какво е щастието .. Ти ми показа какво е болката и разочарованието ... Все още ти си ми всичко ................
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Обичам те .Искам да се върнеш при мене

П.П.Наум .Аз майка му ще еба като я видя /на нейното гадже/
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    Първо бих му пожела успех в живота и бих го посъветвала

- да порасне (съмнявам се 18-те да го ударят по главата и да поумнее)
    - да се научи да превъзмогва бившите си гаджета, защото така проваля всичките си връзки.
    the naughty look. <3

Град
    in the reality : )
    Ако ми беше дал шанс може би щеше да се получи, защото знам че и двамата изпитвахме нещо много голямо един към друг. Ама ти си тъп и не ни даде никакъв шанс, затова сега се радвам, че ме заряза.
    И винаги ще те уважавам, въпреки идиотщината ти, тъпо копеле.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Знаеш ли прав си като го каза... аз съм си все същата (:
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Абе, ти под "само приятели" да не разбираш гаджета?? Глупав ли си или на глупав се правиш?

"Благодаря ти, че ме нарани толкова много.."
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Повече от фен Аватара на Nich
    Нищо...

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Как си? Какво правиш ? Промени ли се ? Спря ли тревата ?

п.с. Аз си му ги задавам всеки път като се видим
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Коя е новата ти

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Апф .. прекалено много работи. Даже не ми се събират в главата.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от mishanavolley
    що не пишеш по скайп в момента ?

Град
    ДжойнтЛенД
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    БИВШИЯ МИ Е ПРОПАДНАЛО ЛЕКЕ, ГАДНО КОПЕЛЕ, ИДИОТ, НЕЗАСЛУЖАВАЩ ДОРИ ДА ГО СПОМЕНАВАМ, следователно абсолютно нищо не бих му казала
    +11111111111111111111111111
    One 4 the money , two 4 the show

Голям фен
    Град
    Лондон
    Не сме били гаджета ,но все пак бих му казала ,че го обичах наистина много и се постарах да направя всичко от себе си за да сме заедно . И го направих.Благодаря ти за нещата ,на които ме научи и ,че поне накрая реши да си искрен с мен . Сега разбрах ,че взаимността в едни отношения е важна ,а при теб тя липсваше -разбираемо . Знам ,че след време ще осъзнаеш всичко ,но ще е късничко

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    Шумен..*
    Замълчи!- Всичо си ми казал и за жалост аз съм чувала лъжи. Не тъжи. Вчера да си плакал? Както казват: Аз не вярвам в мъжките сълзи!
    Замълчи!- Нека да е тихо.. И с мен и без мен ще продължиш. Не тъжи, късно е за всичко!

Не ме търси, не звъни до късно нощем
    ти не бе щастлив с мен в онези дни
    не ме търси, ако за някой плача още
    аз съм сигурна, че ти това не си! Иди си !

Obicham Te

wsяka sytrin iskam dа ме цеlluwаш.. wsяka weчer samo mene da sъnywaш ..[h]
    Оbiiчам tе bеbч0 <3

живееш, за да ми пречиш май, а, Нат?
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от moMzit7y
    че не сужелявам че тя скъса с мен , въпреки , че бе за глупост
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

[i]"Знам твоята малка мръсна тайна, копилеееееееее!!
    И сега ще ми целуваш задника, за да не те издам "
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    на последния бих му казала "Беше грешка. Не те харесвах "
    на един друг бивш " Още си спомням нашите срещи и се радвам, че всичко приключи без караници Надявам се един ден отново да се срещнем и да успея да променя мнението ти за мен, защото ти си страхотен човек, с когото бих могла да изживея една истинска любов"
    Абе нещо такова
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си