.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: OTH .........

OTH .........

Здравейте ... ще може ли да ми кажете как разбирате тази мисъл от OTH Когато толкова много са самотни,невероятно егоистично е да си самотен сам.” ..... не я разбирам

Град
    Шумен

Re: OTH .........

Как може да си самотен, след като има толкова като теб с които да се запознаеш.
    И ако си самотен и се събереш с друг самотен, няма да си сам самотен и няма да си самотен.
    Бе разбирам го ама не мога да го обясня.. То си е до мозъка дали ще го схванеш.

аз например не мога да танцувам и една моя приятелка също, и и викам' айде да не можем заедно'
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland

Re: OTH .........

Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    Как може да си самотен, след като има толкова като теб с които да се запознаеш.
    И ако си самотен и се събереш с друг самотен, няма да си сам самотен и няма да си самотен.
    Бе разбирам го ама не мога да го обясня.. То си е до мозъка дали ще го схванеш.

аз например не мога да танцувам и една моя приятелка също, и и викам' айде да не можем заедно'
    айде да не можем заедно хахахаха
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    million miles away (:
    Ами лично аз си го тълкувам така:
    Да не се чувстваш виновен от това,че си самотен. Смисъл,да не го приемаш като порок или нещо подобно. А напротив,да знаеш,че има много други самотни хора,които са също толкова скапани емоционално,колкото ти. И това един вид те кара да се чувстваш по-добре. Защото не може,аджеба,всички тези хора да си останат самотни завинаги. Колкото повече сте,толкова и по-голяма е надеждата,че някой ден това ще се промени. Че щом за едни се променя,ще се промени и за самия теб. И някой ден всичко отново ще бъде розово.

Но всеки си го възприема различно.

А иначе за мен OTH е един от филмите с най-хубави мисли и цитати на някои велики хора и личности от реалния свят. Затова и толкова много го обожавам,макар и да не следа текущия 7ми сезон. Прекрасен сериал е,научи ме на много неща и винаги си пускам някой от любимите ми стари епизоди,когато ми е сдухано и... Ми става по-леко,наистина. Дано и на други хора е подействал така.

Поздравчее: Gavin DeGraw - I don't wanna be
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

благодаря много за отговорите наистина OTH е невероятен филм ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си