- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо сънувам бившите си?
От няколко дни насам започнах да сънувам бившите си... Преди няколко дни сънувах, че съм с един, вчера сънувах, че се връщам при последното си гадже... Това ме кара да се чуствам ужасно... В момента съм с едно момче, което много обичам и не бих изоставила за нищо на света, най-малко заради някой от бившите ми... Но това ме тормози, кара ме да се чувствам така сякаш съм изневерила, а това е супер гадно... Имате ли идея защо може да се получава така? (това, че ги сънувам де)
Защо не ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ами това е подсъзнателно може да означава нещо свързано с сегашното ти гаджеако се сещат какво се е случило в сънищата ти виж в някой съновник може пък да е за добро
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Може би си мислила за тях през деня, което се е отразило и в сънищата ти. Не се безпокой. Знам как чувството на вина към гегашния ти приятел те мъчи на сутринта и аз съм го изпитвала. Тези сънища обаче не означават нищо(поне според мен), радвай се на любовта с новото момче и не го мисли толкова.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Защо вероятно на подсъзнателно ниво още си мислиш за предишните си връзки.Незнам .. нещо такова.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ние от къде да знаем защо ги сънуваш ?![]()
Първоначално написано от lucho13
И при мен се е случвало..имала съм 3 момчета в живота си. Ето миналата вечер например..говорих с първия ми приятел(бях с него 3г.) шегувахме се и той накрая вика и да ме сънуваш и аз се изсмях..след това говорих със сегашния ми приятел, който страшно много обичам и ценя. Затворих и на него и накрая сънувах 2рото момче(с което бях година и половина) , което напоследък ме отбягва и предпочита да се прави че ме няма, защото му беше адски трудно да ме преодолее и аз съм сигурна, че той още мисли за мен дори и да го отрича.. Та по темата..сигурно и при теб има нещо такова. Ти все още изпитваш чувства към някой от тях и подсъзнанието ти кара чувствата ти дори и несъзнателно да изригнат! В това няма нищо лошо, стига да е само подсъзнателно и насън!
хаха и аз постоянно сънувам един бивш-и в съня винаги сме гаджета,а пък сега не ме кефи ддз![]()
![]()
Ако си мислила много за тях през деня,това се е "отразило" и във сънищата ти..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не е задължително да е мислила за тях, сънищата не могат да се обяснят и да ви кажа от личен опит много рядко сънувам неща които съм преживяла през деня или пък съм си мислила за тях.
Не тряа да се чувстваш виновна, обаче...
Сън ти какво искаш...сънищата винаги са странни..
Аз на мойте не им обращам внимание.Вече даже като стана сутринта и не помня кво съм сънувала но помня че съм сънувала нещо...Представяш лли си![]()
![]()
![]()
Та не им обращай внимание само сънища....
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Позсъзнание!!! Може би още не си ги забравила и преживяванията се връщат в сънищата ти
Еми,доколкото съм запозната с тези работи,сънуваш това ,което те е вълнувало през деня,или в последните дни,това което ти липсва,или което искаш много силно.Помисли над това..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Нямам отговор на въпроса ти,но спокойно - не си единствената
И аз често сънувам първото ми сериозно гадже (даже и снощи го сънувах) и все сънувам,че той иска да сме отново заедно и т.н.,а от раздялата ни минаха 3 години и малкоА най-интересното е,че тези сънища се появиха едва,когато тръгнах със сегашния ми приятел
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
просто ти липсват...защо не им се обадиш да пиете по кафе?ще е хубаво да си припомните старите времена...само като приятели разбира се
![]()
![]()
Както е казала Elenichkaaa, сънищата са странниАз тая ваканция сънувах, че прая контролно по Математика
![]()
аз бившите не ги сънувам,но сънувам други.....много е гадно така..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ако мислиш за тях ще ги сънуваш,ако не незнам защо![]()
провери в някой съновник
може би не си ги забравила още
Защо отдаваш такова значение на един сън ?