- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Винаги ли казвате на родителите си къде ще отидете?
ами казвам им примерно в центъра и после обикалям цяла софия
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Ако не ме попитат не си правя трудна да им казвам, просто излизам. Ако все пак зададат въпроса, казвам: "Не знам", "Ще решим", "Навън" , "На разходка" и всякакви от сорта, без значение къде ще съм.
Пък не трябва да е така, ясно ми е това...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ами за излизане казвам излизам и това е... обикновенно не ходя никаде другаде освен в квартала... а като ходя примерно да спя в приятели в Бургас (което си стана в Практика..) не ме питат къде ще ходим и така е вчера бях в Бургас ходих на дискотека.. нашите знаят само че съм бил в Бургас и не съм си пил хапчетата щот съм пил алкохол..ама и друго не им трябва да знаят
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
напоследък доста често..пф,ревниви са![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Не обеснявам много, мноого ама все пак казвам.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
мии да попринцип .. но се е случвало и да пропусна да дам инфо
рядко казвам![]()
те ми казват добре но не се бави аз винаги се бавя само4е
![]()
![]()
Да но е имало и случай в които просто казвам: "излизам":P
Мда казвам им почти винаги
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
не много ясно
ама и да ме питаха сякаш пък не мога да излъжа ако не искам да знаят къде отивам![]()
Или казвам "Дет искам" или казвам там едно кафе дето се събираме с приятели и киснем по цял ден и евентуално сяка вечер предупреждавам че може да се съберем някъде не знам къде и ако иска още информация .. вече съм отпрашила![]()
Ми понякога ги лъжа,щот знам,че ако им кажа истината няма да ме пуснат..![]()
нем-само казвам понякога,че излизам и айде![]()
винаги им казвам .. нищо,че понякога ги лъжа...важното е,че съм се отчела![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Въпросите от типа "Къде отиваш?", "С кого излизаш?", "Кога ще се върнеш?" НИКОГА не липсватС ''чиста" съвест мога да кажа че всеки път лъжа минимум на 2 въпроса...пробвах веднъй смс с текст "мамо излизам, ще се върна за ве4еря"...след 3 минути ми се обади ..кой? - МАМААА
![]()
![]()
Казвам и, да. Попринцип без подробности, но ако ме попита нещо и отговарям... Рядко лъжа понеже не ме пита![]()
Ми.. да`
![]()
Tom Novy ft. Lima - Take It
![]()
![]()
Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.
Не, само ако сметна за необходимо.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
обикновенно им казвам.. но ако не им кажа какъв скандал вкъщи става..![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Казвам им 'Излизам'.Те ме питат с кого.. аз отговарям и това е.Казват ми да не закъснявам иии,така.Не се стремя да ги лъжа.Няма за какво.Винаги знаят с кой съм.
Ако е за час,два не..ама ако мисля да ме няма цялата нощ им казвам :P
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Често да. Нямам какво да крия.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Мн мразя някой да ми държи сметка, за тва кат ме пита майка ми : къде отиваш, с кого отиваш,какво ще правиш ,направо побеснявам.Най-вече я баламосвам,че отивам с некви приятелки на кафе и нищо повече.Ем налага се понякога,примерно ако искаш да излезеш некае с гаджето,мноо тъпо ще звучи :"Мамо излизам с приятеля ми,еми ще хоим във тях" п.п нали се сещате ....
Ми аз и казвам, но не защото тя иска ами защото мисля, че няма за какво толкова да я лъжа. Мама ме пуска навсякъде, дори и без да я питам (е ако не е много късно), не че ходя кой знае къде...
The Devil Fucks like God makes Love.