- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Честито!
Преди малко разбрах,че slun4ice се е сгодила и просто исках да и честитя и да и пожелая много много щастие и късмет![]()
Ехаааа, нека и е честито![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Сериозно ли?Честито, слънце... много любов и разбирателство.
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Честито! Много късмет и разбирателство в младото семейство! А след време ще чакаме с нетърпение да разберем и за бебчета..![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
О мерси! Страшно мило!И аз вече почвам да осъзнавам какво се случи. Доста ме изненада моя любим хихи.
Догодина сватба пък за бебета по-нататък ще мислим че сме студенти още хаха!
Честито! Много здраве, щастие и любов ви пожелавам, другото само ще дойде !![]()
![]()
ЧеститоМного щастие, любов и да ви върви по вода
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Честито ! Много се радвам. Живи и здрави да сте, да се обичате много и пълна къща с дечица да имате.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
алоу, адашке, какви са тез работеи бе =D
честито, честито, само щастие да има дано!
сори, че не успях да ви видя, ама...лош период
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Благодаря ви страшно много за милите пожелания! Трогната съм! Аз изобщо не предполагах че някой ще забележи и че ще си направи труда да коментира пък то какво стана! Цяла тема си имам![]()
Наистина е хубаво че (все още) никой не каза че съм твърде млада (на сватбата ще съм на 21
) и как изобщо ще се справим. Даже родителите ни не го направиха!
Мен само реакцията на близките ми ме притесняваше и то точно заради материалната страна на нещата но всички ни подкрепят и като гледам как даже чуждите хора са способни да се зарадват на нашето щастие ми е много по-спокойно
![]()
EDIT: Сашко, няма проблеми. Марийчето ми каза![]()
Ех, честито... Много готина двойка сте.. Пожелавам ви любов и здраве.. Другото ще дойде само...
Честито и от мен, макар да не се познаваме. Най-благородно ти завиждам.Първоначално написано от slun4ice
![]()
Много любов ви желая, много, много, мнооооого !!
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Честито! Желая ви много любов, здраве и щастие, останалото само ще си дойде на мястото!![]()
Честито! Пожелавам ви хубав съвместен живот, изпълнен с много смях и незабравими преживявания и мъжлето да те слуша! Бъдете все толкова лъчезарни както на снимките и се обичайте завинаги![]()
ЧЕСТИТОО!!! Пожелавам ви много много щастие .. и да се обичате и за напред!![]()
I don`t care .. ;] ..
Ухххх ... честито !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Честито..
Много,многоо любов ви желая..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Честито!! Макар и да не се познаваме искам да ви пожелая много много многоооооо любов, дълъг съвместен живот изпълнен с много радости, успехи и щастие. Никога не спирайте да вярвате в силата на любовта!!![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Креми през май го плануваме. Точна дата още не сме си ибрали. Една година годеж според мен е най-добре. Ако е по-кратко няма да имаме време да плануваме и подготвим сватбата а по-дълго няма смисъл. Така ще имаме време за всичко пък и ще дадем възможност на родителите да свикнат с мисълта че като гръм от ясно небе им дойде новинатаПървоначално написано от krem4et0
![]()
Мерси отново за пожеланията![]()
Ей ЧЕСТИТОО!Пожелавам ви да сте все така влюбени
![]()
Трагедията е пълна...