- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Честито!
Така ли?Тук 1 година е минимум. Има хора които по 5-6 години са си сгодени
Аз сега като гледах за колко неща трябва да мисля и се радвам че няма да е тая година а чак другата защото доста неща трябва да подготвя. Така и така фотографа, ресторанта и съвета (така ли се казваше там където се сключва граждански брак?
) трябва да се резервират минимум 6 месеца преди сватбата...
Честито и от мен!! Да сте живи и здрави, много щастливи и винаги лудо влюбени!!![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Честито отново от менеИ след време едно по-малко слънчице
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Знаех си!!!
От както бях засякла един пост на Слънчице,в който пишеше за приятеля си бях 102% сигурна,че скоро ще се сгодят![]()
Айде честито и догодина ще чакаме снимки![]()
Желая ви много щастие,любов и разбирателство
И естествено поне един наследник,който след време също трябва да пише тук!!!![]()
![]()
А 1 година мисля,че си е напълно достатъчноНито прекалено скоро,нито прекалено късно
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ЧЕСТИТОМного любов ви желая ,разбиратесвто и само хубави моменти
![]()
If I played you like a toy?
Честито, всичко най-най- хубаво за напред !![]()
ААААа,честито!![]()
![]()
![]()
Не те познавам,ама много се радвам за теб и приятеля,а сега и годеника ти.Пожелавам ви щастлива и изгаряща любов и дълъъъъъъъг съвместен живот!
![]()
![]()
Едно позитивно нещо в тоя раздел Любов,бе!![]()
Още веднъж-честито1![]()
Аууу, честито![]()
Много, много щастие, любов и усмивкиДа си се радвате още дълги години
![]()
А ако разкажеш малко и за това как ти предложи, такива разкази винаги са били толкова прекрасни и сладки![]()
Бравооо,евала една хубава новина сред лошите..
Много любов,щастие,късмет,успехи в живота.
Винаги любимия да е до теб.
Желая ви всичко най-хубаво което живота може да ви предостави.
BTW - щях да дигна тост ама няма с какво![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Да сте живи и здрави и да се разбирата пък другото само ще дойде и нещата ще се подредят.
Късмет!![]()
Честито на двойкатаСладури са
Бъдете щастливиВ което съм сигурен че ще стане.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
vesito13 ами празнувахме половин годишнината ни на този ден и бяхме в София. Той ми подари пътуване до там за да се видя с близките си и да му покажа къде съм родена хихиТа целия ден беше много хубав. Разходихме се до руската църква където си написахме желания и после решихме да отидем до пазарчето там където е Александър Невски за да разгледа за разни сувенирчета. Беше късния следобед и почти нямаше сергии. Спряхме се при една с много сладки пръстенчета. Аз започнах да пробвам най-вече защото продавачката беше мноооого симпатична. За съжаление абсолютно всички ми бяха големи. Накрая той видя един пръстен който приличаше на годежен (сребърен) и ми го сложи. Беше единствения който ми стана! Но не бях тръгнала да си купувам де така че отидох да гледам на друга сергия разни неща. След малко и той дойде и си тръгнахме. Отигохме да вечеряме и по пътя той ми купи цвете
. Като се прибрахме се оправихме да си лягаме и докато се гушкахме пред телевизора той изведнъж намали и ми каза да се изправя. Падна ми на колене и ми се обясни в любов хихи
Няма да казвам точно какво ми каза но се просълзих. Пита ме дали ще му окажа честта да му стана съпруга и извади пръстенчето което бяхме видяли преди това на пазарчето. Аз казах да и се цункахме
Каза че много е искал да ми предложи в София но не е имал пръстен и след случката същия ден е решил че това е знак (нали няма случайни неща
) и го е взел. Заедно решихме че по-нататък ще си избера друг пръстен а този ще си остане просто за спомен защото историята му е романтична (или поне за нас си беше).
И така... На другия ден беше Великден и роднините ми веднага забелязаха пръстена но аз нищо не казах защото исках първо да говоря с наще които си бяха в Германия. Веднага като пристигнахме тук им се обадих и им казах и реагираха супер добре. Отидохме им на гости, почерпихме ги и те ни дадоха благословията си.![]()
Мама е доста ентусиазирана и предложи да празнуваме в наща градина (ще сме малко хора пък и двора ни е огромен) и като начало да живеем в тяхната къща сами на най-горния етаж за да не се налага да плащаме наеми. Изобщо всичко е планирано, всички ни се радват и никой не се е изказал негативно за това че сме от много малко време заедно или че съм малка още (той прави 25 тази година ама аз ще съм едва на 21).![]()
ехх честито .. много любов ви пожелавамм..!![]()
Лелее.. наистина е много романтично! Желая ви да сте много щастливи заедно. С нетърпение ще чакам и снимки.
Интересното е, че в последно време не ми остават много нерви да влизам по другите раздели и поглеждам само в "Бъдещи майки" и излизам, а и там едно момиче беше пуснало тема, че си се сгодила, та и аз разбрах за хубавото събитие.
Много много се радвам и дано лек крак да имаш, че скоро и други такива теми да видим. (дано не ме разберете погрешно)
Не бой се, няма. Тъкмо и аз това щях да пожелая да провлачи крак.Първоначално написано от Nadelina
![]()
Слънчице, честито! Пожелавам ви много щастие, дечица и дълъг съвместен живот!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Честито ! Много се радвам за вас.Пожелавам ви радостни мигове и море от любов![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Леле страхотноПрочетох цялата тема, много романтично се е получило.Дето викаш тоя пръстен мале мале
) Ваш късмет си е бил =) Оле много ви се радвам.Без да те познавам всеки път като съм ти гледала профила и съм ти виждала аватара ми е ставало някакво хубаво от вътре, личи си ,че страшно много се обичате и държите един на друг.Пожелавам ви много успех за напред в съвместният живот, макар и да има още време.
![]()
Благодаря, че разказа![]()
Наистина е било много романтично и красиво![]()
Ох много ви се радвам, страхотни сте![]()
Страшно много се радвам за вас!
Като четох как е станало, така се зарадвах и развълнувах, че все едно на мен ми се е случило хехе.
Пожелавам ви много, много любов в семейството, безкрайно много щастливи мигове и след време здрави и пакостливи дечица![]()
И спря да се върти за миг земята..
Честито и от мен,въпреки че не се познаваме..Пожелавам ви дълъг съвместен живот изпълнен с много много любов и спиращи дъха моменти!!И чакаме снимки другата година !
![]()