.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61

Тема: Честито!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Така ли? Тук 1 година е минимум. Има хора които по 5-6 години са си сгодени Аз сега като гледах за колко неща трябва да мисля и се радвам че няма да е тая година а чак другата защото доста неща трябва да подготвя. Така и така фотографа, ресторанта и съвета (така ли се казваше там където се сключва граждански брак? ) трябва да се резервират минимум 6 месеца преди сватбата...

Честито и от мен!! Да сте живи и здрави, много щастливи и винаги лудо влюбени!!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Честито отново от мене И след време едно по-малко слънчице
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на m1nik
    Честито

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Знаех си!!!
    От както бях засякла един пост на Слънчице,в който пишеше за приятеля си бях 102% сигурна,че скоро ще се сгодят

Айде честито и догодина ще чакаме снимки
    Желая ви много щастие,любов и разбирателство
    И естествено поне един наследник,който след време също трябва да пише тук!!!

А 1 година мисля,че си е напълно достатъчно Нито прекалено скоро,нито прекалено късно
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ЧЕСТИТО Много любов ви желая ,разбиратесвто и само хубави моменти
    If I played you like a toy?

Град
    Русе
    Оо,много хубаво!Честито и от мен (sun) ! Искам да ви пожелая много успехи,щастие,късмет..абе всичко най-хубаво,но най-вече винаги да се обичате

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Честито, всичко най-най- хубаво за напред !

Мега фен Аватара на Colouring
    ААААа,честито!
    Не те познавам,ама много се радвам за теб и приятеля,а сега и годеника ти. Пожелавам ви щастлива и изгаряща любов и дълъъъъъъъг съвместен живот!
    Едно позитивно нещо в тоя раздел Любов,бе!
    Още веднъж-честито1

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Честито ! Много се радвам. Живи и здрави да сте, да се обичате много и пълна къща с дечица да имате.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Аууу, честито
    Много, много щастие, любов и усмивки Да си се радвате още дълги години
    А ако разкажеш малко и за това как ти предложи, такива разкази винаги са били толкова прекрасни и сладки

Бравооо,евала една хубава новина сред лошите..
    Много любов,щастие,късмет,успехи в живота.
    Винаги любимия да е до теб.
    Желая ви всичко най-хубаво което живота може да ви предостави.

BTW - щях да дигна тост ама няма с какво
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Да сте живи и здрави и да се разбирата пък другото само ще дойде и нещата ще се подредят.

Късмет!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Честито на двойката Сладури са

Бъдете щастливи В което съм сигурен че ще стане.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    vesito13 ами празнувахме половин годишнината ни на този ден и бяхме в София. Той ми подари пътуване до там за да се видя с близките си и да му покажа къде съм родена хихи Та целия ден беше много хубав. Разходихме се до руската църква където си написахме желания и после решихме да отидем до пазарчето там където е Александър Невски за да разгледа за разни сувенирчета. Беше късния следобед и почти нямаше сергии. Спряхме се при една с много сладки пръстенчета. Аз започнах да пробвам най-вече защото продавачката беше мноооого симпатична. За съжаление абсолютно всички ми бяха големи. Накрая той видя един пръстен който приличаше на годежен (сребърен) и ми го сложи. Беше единствения който ми стана! Но не бях тръгнала да си купувам де така че отидох да гледам на друга сергия разни неща. След малко и той дойде и си тръгнахме. Отигохме да вечеряме и по пътя той ми купи цвете . Като се прибрахме се оправихме да си лягаме и докато се гушкахме пред телевизора той изведнъж намали и ми каза да се изправя. Падна ми на колене и ми се обясни в любов хихи Няма да казвам точно какво ми каза но се просълзих. Пита ме дали ще му окажа честта да му стана съпруга и извади пръстенчето което бяхме видяли преди това на пазарчето. Аз казах да и се цункахме Каза че много е искал да ми предложи в София но не е имал пръстен и след случката същия ден е решил че това е знак (нали няма случайни неща ) и го е взел. Заедно решихме че по-нататък ще си избера друг пръстен а този ще си остане просто за спомен защото историята му е романтична (или поне за нас си беше).
    И така... На другия ден беше Великден и роднините ми веднага забелязаха пръстена но аз нищо не казах защото исках първо да говоря с наще които си бяха в Германия. Веднага като пристигнахме тук им се обадих и им казах и реагираха супер добре. Отидохме им на гости, почерпихме ги и те ни дадоха благословията си.
    Мама е доста ентусиазирана и предложи да празнуваме в наща градина (ще сме малко хора пък и двора ни е огромен) и като начало да живеем в тяхната къща сами на най-горния етаж за да не се налага да плащаме наеми. Изобщо всичко е планирано, всички ни се радват и никой не се е изказал негативно за това че сме от много малко време заедно или че съм малка още (той прави 25 тази година ама аз ще съм едва на 21).

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    ехх честито .. много любов ви пожелавамм..!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ех, че романтично....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Лелее.. наистина е много романтично! Желая ви да сте много щастливи заедно. С нетърпение ще чакам и снимки.
    Интересното е, че в последно време не ми остават много нерви да влизам по другите раздели и поглеждам само в "Бъдещи майки" и излизам, а и там едно момиче беше пуснало тема, че си се сгодила, та и аз разбрах за хубавото събитие.
    Много много се радвам и дано лек крак да имаш, че скоро и други такива теми да видим. (дано не ме разберете погрешно )

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Много много се радвам и дано лек крак да имаш, че скоро и други такива теми да видим. (дано не ме разберете погрешно )
    Не бой се, няма. Тъкмо и аз това щях да пожелая да провлачи крак.

Слънчице, честито! Пожелавам ви много щастие, дечица и дълъг съвместен живот!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Честито ! Много се радвам за вас.Пожелавам ви радостни мигове и море от любов
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Голям фен Аватара на Callisto
    Честито! Аз си мислех да ти честитя по Л.С. , но видях темата.
    Да сте живи и здрави, да се обичате все така, та и повече и най-вече да сте си заедно!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Леле страхотно Прочетох цялата тема, много романтично се е получило.Дето викаш тоя пръстен мале мале ) Ваш късмет си е бил =) Оле много ви се радвам.Без да те познавам всеки път като съм ти гледала профила и съм ти виждала аватара ми е ставало някакво хубаво от вътре, личи си ,че страшно много се обичате и държите един на друг.Пожелавам ви много успех за напред в съвместният живот, макар и да има още време.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Благодаря, че разказа
    Наистина е било много романтично и красиво
    Ох много ви се радвам, страхотни сте

Мега фен Аватара на xoxi
    Страшно много се радвам за вас!
    Като четох как е станало, така се зарадвах и развълнувах, че все едно на мен ми се е случило хехе.
    Пожелавам ви много, много любов в семейството, безкрайно много щастливи мигове и след време здрави и пакостливи дечица
    И спря да се върти за миг земята..

Честито и от мен,въпреки че не се познаваме..Пожелавам ви дълъг съвместен живот изпълнен с много много любов и спиращи дъха моменти!! И чакаме снимки другата година !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си