- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Високи кецове
Хора търся високи кецове като тези на снимките по долу ако някой знае със сигурност къде мога да намеря такива в София плс. за инфо.!
![]()
Пич, точно преди два дена гледах в Пума-та подобни, вътре с пух, супер сладурски, за 180 лева и сега се тръшкам да ми ги купят.Има един проблем обаче-дамски са.
Та мисълта ми е иди в някой Найк, Адидас, Пума, ала-бала..![]()
Освен в магазините на марките,ако не държиш да са ТОЧНО такива, в скейтшоповете има добри високи кецове.По-специално в Парк и Пародия.В последния гледах едни ааадски яки,само дето бяха с розово![]()
къде се намират тези магазини mersi mnogo i za towa info![]()
май в Мухоморката имаше подобни, ама не съм сигурна на сто процента
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
аз съм момиче,и женски ми трябват.къде е този магазин на пума дето вътре са с пух.и плс като пишете за някой магазин пишете и адреса,щото няма много голяма полза,мерси много :yahoo:
Хмм, ми в Ловеч, малко преди пазара на главната улица. (:Първоначално написано от sound_mafia
mersi no ne sam ot love4 a ot sofiq o6te s1s zapo4vaneto na temata go s1ob6tih.![]()
мм бих предложил нали aukro.bg там 100% ще намериш каквото ти трябва
![]()
По добре да паднеш духом , отколкото да духаш паднал =]
Aдидас, Пума и Найк има в новия мол :PПървоначално написано от sound_mafia
една фр си беше взела от Матстар едни много сладурски иначе съм фенка на тези на Найкмоделите са супер
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Дори не съм от София,вчера бях там и видях на центъра магазин Супра. Не влязох там, но знам какви са кецовете Супра-почти всички са високи.. но са над 150 ако не се лъжа![]()
Здравей, има един магазин на найк има много обувки и точно това което искаш.Утре отивам от там да си взимам и аз високи кецове. Магазинът се намира на бул. Българиа след била 200м някаде. Там има няколко магазина единият от тях е найк.![]()
![]()
![]()
Стара тема.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.