- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Шибания ми тийн живот . . .
Здравейте, казвам се Невена и съм обикновена ученичка . . . е да ама не!Напоследък съм много депресирана и моля ви ПОМОЩ!
Сега накратко ще ви разкажа моя шибан живот.
Аз съм зубър (ама не ония очилатите и скучните) и всички мои съученици не спират да ми се подиграват. То да беше само тфа! Най-лошото е че аз съм пуло българка пуло рускиня
! Тфа, че не съм като останалите ми създава огромни проблеми в даскалото. Всички ми се подиграват и се държът с мен все едно съм извънземно
. Родителите ми ми казват, че с това тряя се гордея (не да се фукам), ама аз немога и ужасно се срамувам от това.
Всички мои приятели се възползват от мен. Все едно съм някакъв предмет за тях. Имам само една приятелка ама тя е голяма кифла и когато съм с нея се чувствам така все едно и аз съм като нея.Представете си кфо е да се разхождаш с човек който ти се пише за fr, а ти е като враг.
Преди 2 месеца се влюбих в едно момче. Аз го харесвам и то мен също, но много ме е страх като разбере каква съм дали няма да ме отреже?
Живота в даскалото и с приятелите ми куца, но и с родителите ми постоянно се карам. Миналата седмица исках да си сложа пиърсинг на усната, а те не ми дават. Понякога имам чувството, че съм затворена като канарче в клетка. Те казват, че правят всичко тфа за мен
![]()
![]()
. . .
В такъв момент човек има нужда от приятели, но никой не ме разбира.
След 7 клас правя планове да се местя в друго даскало и да започна нов живот, но вече неиздържам тука. Става вече като ад.![]()
Дайте ми някакви съвети как да се измъкна в това положение моляяяя?![]()
![]()
![]()
Който те харесва, ще те приеме такава. Докато тея лигли и лигльовци пораснат, няма как да не ти се подиграват. Това, че си полурускиня, не мисля че има нещо лошо. Това, че не си казала на момчето, каква си, мисля че ти е грешка. Иначе не се променяй, заради другите. Ще влезеш в ново даскало, надявам се там хората да са малкоооо по умни и да те приемат такава, каквато си. Ще си намериш приятели, имай търпение. Но не позволявай да те тъпчат, да ти се подиграват. Отвръщай и ти, или убий тъпака с мълчание.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Една от най-добрите ми приятелки е 3/4 рускиня. Много е красива и има много приятели. Спокойно!
даам рускините и руснаците са доста красиви. А ти правиш ли разлика м/у умна и зубър? Ако не зубриш и наистина си знаеш уроците, не виждам защо да обръщаш внимание на онези умственоизостанали индивиди.Но ако си зубър, заемам тяхната страна, защото това е адски тъпо. За момчето - не чакай, а действай. По добре неуспешен опит, от колкото пропуснат шанс. Това са казали хората. А за родителите не знам, според мен не си прави пиърсинг, а и те са си прави. Никой не би искал 13-годишната му дъщеря да си слага пиърсинги. Появи малко разбиране
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Това че се справяш добре с оценките не те прави зубър. Вече зубъри няма.Аз съм зубър
И какво? Най-много да се харсаш повече на някой, който си пада по рускини.(такъв като менеНай-лошото е че аз съм пуло българка пуло рускиня)
... те прави уникална, което е хубаво.Тфа, че не съм като останалите
Покажи им че не ти пука за тяхното мнение и евентуално ще спрат.Всички ми се подиграват и се държът с мен все едно съм извънземно
Кажи им, че осъзаваш, че това се случва, и започва да ти писва. Ще има резултат.Всички мои приятели се възползват от мен.
Няма от какво да те е страх. Щом те отреже, значи не те обича и си спестяваш ядовете. А и да те отреже, спокойно, има още много риба в морето.Преди 2 месеца се влюбих в едно момче. Аз го харесвам и то мен също, но много ме е страх като разбере каква съм дали няма да ме отреже
Не си видяла още нищо от живота, рано ти е да се самоубиваш.И МИ Е ИДВАЛО ДА СЕ САМОУБИЯ
Да това е шанс да започнеш нов начин на живот, но не бъди крайна.След 7 клас правя планове да се местя в друго даскало и да започна нов живот
Надявам се да съм ти помогнал с нещо. Това са мои мнения по въпроса, не си задължена да ме слушаш. :P
Аз ако бях полурускиня щях много да се кефятъй,че няма от какво да се срамуваш.Не обръщай внимание на тези простаци или ги обиждай и ти.Можеш дори да се оплачеш на директор\класен\родител.Мм колкото за момчето,мисля,че трябва да му кажеш,че го харесваш и,че си полурускиня.Няма нищо лошо в това.Амм за родителите-еми прояви разбиране,нормално е на 13 да не ти дадат да си сложиш пиърсинг..почакай поне още 1-2 години.Ии не губи вяра.В новото училище може да е много по-добре.
Успех!
И аз имах проблеми с подигравки до 7 клас, но после нещата се пооправихаЩе видиш...не се отчайвай
аз какво съм изтърпяла ако знаеш...както и да е....Не им обръщай внимание..А с момчето се опознайте и така
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
аз също имам руски гени-и изобщоооо не мее срам,даже напротивПървоначално написано от newitooo
и сега може да почнеш всичко наново-и кажи на тея,които ти се подиграват,че задръстеняците в училище стават велики-а "модерните фешани" дундуркат бебе на ръце на бала си
![]()
Да не ти пука какво казват,важното е ти да се харесваш...Теглиш им една майнаи ги за*баваш..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Много хленчиш... Вече ти отговориха по-горе, а колкото до момчето, което харесваш. Няма да те отреже... ако си хубава!![]()
всичко е от възрастта.. и аз съм преживял доста подигравки до 7 клас , но сега откакто съм в ново даскало от 8 клас (сега съм 9) всичко е супер.. пък относно това че се възползват от теб..покажи им че няма да стане.. трябва да си отстояваш мнението.. и не се отчайвай :]
Обещанието е учтива форма на отказване.
Това е абсолютно нормално. Много хора преминават през този път, включително и аз. 5ти клас, нови деца (макар, че почти целият ни клас се запази), различни шеги. Приемай нещата по на шега, децата не вкарват акъл когато ги говорят и не се замислят изобщо. Отне ми доста време докато го разбера, но е така. Както казах и аз бях така, вече не съм -> и ти ще се оправиш!
Като те убиждат отговаряш им ити - не говоря да ги псуваш и да пращаш поздрави към майките им, но когато се пошегуват и ти се шегуваш с тях и т.н. ...
Хаха, искаш а си сложиш обица, че да гледат на теб по-сериозно.... Мнеее, тва не работи, тая година едно момче (буквално зубър - цял ден четене) реши да се променя - почна да носи такива ...бодливи гривни...голям смях падна
![]()
Също така, това че изкарваш хубави оценки не те прави зубър. Миналата годиа си изкарвах шестици без никакъв проблем с по има няма 30-40 мин учене на ден, общо ...
Lexynnka
Аз не немога да разбера някои хора какво имат против хората който са поливин българин полвин друга националност те не са по различни даже са по-интересни и създават повече приятелства.
Само аз ли мисля че рускинчетата са готини ?
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Не си само тиПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
Lexynnka
а смятай и какви хубави българки има а тя е и 2 те ... 2 в 1Първоначално написано от L0ST
искам снимкааа
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
И аз искам снимка !
И аз съм в немско училище.. пък съм единствена чужденка ама никoй нищо не ми вика щото вече им показах, че хич не ме бърка кво мислят ^^
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Първоначално написано от newitooo
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
имах почти същите проблеми и аз . след като се преместих в новото даскало след 7ми клас, станах различен.. през лятото просто порастнах - душевно и физически.. просто дали попаднах на правилните хора и приятели, дали от заниманията ми, дали от това, че не се предадох.. не знам. в смисъл такъв, че не станах някой гъзар, а останах със същото положение като преди, започнах да се събирам с хора, с които ми е приятно.. като цяло драстично промених стила си.. опитай, грешката не е в теб, а в тях.. относно момчето - щом си разбрала, че те харесва, признай чувствата си.. дори и да не се получи между вас, не се притеснявай, има много момчета..![]()
Ми рускините се водят за едни от най-красивите жени,мен лично много ми харесват,това че си попаднала на тъпи и залухани Българи със селски манталитет не те прави тъпа/скучна/зубарка и каква ли още не,ми защо не ги заебеш сичките и да не ти пука...намери си хора дето на теб да ти пасват,и не е нужно да харчиш излишни пари за да се местиш,заради тях.
Я горе носа,и ваще правилно са ти казали че трябва да се гордееш че си полу-рускиня....
Хах,аз много харесва рускини,какви са белички само ммммм![]()
![]()
![]()
Хаххх лично мое мнение е,че е много хубаво,че си полу-рускиня .. Рускините са много красиви жени![]()
Леле,леле,леле.Не знам от какви хора си обградена,че да ти се подиграват заради това,че си полурускиня.В нашето училище има много такива.. и дори моята най-добра приятелка е като теб,обаче не съм видяла никой да и се подиграва или нещо такова.
Относно това с 'приятелката' ти-Ами,не дружи с нея.По-добре сам,отколкото в лоша компания.
Момиче, покажи им на тъпаците, на които си попаднала, че грам не ти пука за тяхното мнение, че не се интересуваш какво говорят за теб, с кой ти говорят зад гърба, какви интриги ти замислят и какви слухове пускат за теб. Дай им да се разберат, че ти имаш самочувствие /не смешно, без покритие и до небето, ест/. . . Че си сериозен човек, който не им се връзва на сантименталните смешки. Научи се да казваш не, когато наистина не искаш нещо. Не им позволявай да те използват в никакъв случай, отстоявай мнението и позицията си, покажи, че си човек с характер и с много по-добра ценностна система от тяхната. Учи си, един ден ти ще се кефиш, а те ще съжаляват. . . Ще се осъзнаят, важното е на теб да не ти пука въобще.
Постави се на мястото на родителите си, никой родител не иска 13-годишната му дъщеря да има пиърсинг на по-различно място от ухото. . .
Отностно момчето. . . Не виждам абсолютно нищо срамно в това, че си полу-рускиня, дори е яко. Кажи му го, поговори си с него и му разкрий чувствата си или поне му ги намекни. Ако той наистина те харесва, това за него няма да е от никакво значение. ако те отреже - пука ти. Не си е струвало. Той губи.
Ти си уникална, не забравяй това.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Спокойно момиче, и аз съм руснак, и то чист, а не мешан и това досега не ми е създавало никакви проблеми, даже ми е помагало.
Приеми се такава каквато си, гледай само напред с гордо вдигната глава и когато някой за нещо ти се изсмее просто го погледни него, кажи си "С какво пък той е повече от мен" изсмей му се и си продължи по пътя.
+1Първоначално написано от ltgreen
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!