.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    из източната част

"Късни" помисли

Хем съм щаслив, хем ми е криво. Щастлив съм - навън, вечер, сравнително студена за април.
    Живота ми си върви добре - и хубави, и лоши неща се случват, но от моя поглед изгледите са прекрасни. Стремя се към по-доброто винаги, а когато мога бутам и другите около мен натам - хубаво е. Но..
    Нахлуват ми странни мисли - чувствам хората около мен по-студени от преди. Защо става така - това се питам. Дали защото растем, или просто времето е такова... нз. Аз просто искам да сме 3-4 човека, топли един към друг, и винаги откровени и най-важното- близки... Просто усещам едно отчуждаване - пример - някой има мнооого приятели, но всички вятъра ги вее(не визирам някой точно, нито мен) и просто не говорят дълбоко, ако ме разбирате. Ето колко странно- глобално затопляне, а пък хората все по-студени

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    струва ми се,че ставаш за поет

Град
    из източната част
    получих отговор
    ше стана поет аз, ама все пак продължавам да се чувствам все по-самотен... кво да направя

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от dan40123
    получих отговор
    ше стана поет аз, ама все пак продължавам да се чувствам все по-самотен... кво да направя
    Намери си приятели!

Град
    Враца
    Еш па тоо Карай го по-весело, кво си се сдухал ;д;д
    еlsy

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    +1

получих отговор
    Не разтягай локуми като за начало. Ако се чувстваш самотен в тази компания, разнообрази малко нещата(ново хоби примерно).

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Wits
    получих отговор
    Не разтягай локуми като за начало. Ако се чувстваш самотен в тази компания, разнообрази малко нещата(ново хоби примерно).
    Колко си прост и елементарен значи. ^

Авторе , хубаво писание. Даже не знам какво да кажа. Нямам думи.

Голям фен Аватара на dimi93

Re: "Късни" помисли

Хем съм щаслив, хем ми е криво. Щастлив съм - навън, вечер, сравнително студена за април.
    Живота ми си върви добре - и хубави, и лоши неща се случват, но от моя поглед изгледите са прекрасни. Стремя се към по-доброто винаги, а когато мога бутам и другите около мен натам - хубаво е. Но..
    Нахлуват ми странни мисли - чувствам хората около мен по-студени от преди. Защо става така - това се питам. Дали защото растем, или просто времето е такова... нз. Аз просто искам да сме 3-4 човека, топли един към друг, и винаги откровени и най-важното- близки... Просто усещам едно отчуждаване - пример - някой има мнооого приятели, но всички вятъра ги вее(не визирам някой точно, нито мен) и просто не говорят дълбоко, ако ме разбирате. Ето колко странно- глобално затопляне, а пък хората все по-студени

Еми, да! И аз бях много близак с моите приятели в 8ми и 9ти клас и след това баавно почнахме да се отчуждаваме и отчуждаваме! Сега сме доста отчуждени! Имам само няколко истински приятеля. Другото е само показност от тяхна страна, т.е. виждаме се идват прегръщат ме и после си трагват. За нищо кой знае не си говорим. Така е и с бившите ми най добри приятели от 8ми и 9ти клас (сега съм 10)
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    подкрепям
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си