- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми има странно желание
От няколко месеца си имамм ново гадже. Напоследък тя има странно желание. Иска да и свършвам върху циците или коремчето и после да излижа спермата си. Това много я възбуждало. Аз обче нещо не съм навит. Кажете на вас случвало ли ви си е такова нещо и нормално ли е? Не знам какво да направя.
Ми брат ... по-добре не го прави !Вярно , спермата си е твоя , ама някак си не е гот .... по-добре не свършвай върху коремчето и или гърдите и ...Първоначално написано от MarkV
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
що не и предложий обратното?![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
по-скоро й предложи да свършиш на циците и сама да си го оближе, да си го събере с пръсти и т.н.)
Тва не бих го направил НИКОГА
Звучи кофти, обаче ако приятелката ти има такова въображение, някой път може да й хрумне и нещо много добро.
вие момичетата сте извратени същества, за товаПървоначално написано от sladkoff
![]()
Първоначално написано от yahhooo
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
ХахаАХхахАХхах и аз го накарах бившия и го направи, заради менАма аз наистина държах поне един път да го видя това нещо.И мен ме възбужда.Но не го облиза от мен, а малко поразлично, но няма да давам обеснения
)
Просто поговори с нея..Обясни и,че това не ти е приятно и че искаш да те разбере..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от inlove9006
![]()
![]()
*Aкo...мe..оbiчkаш..щтi..kупа..шоkо
Това е много неточно, погледнато отстрани доста неща в секса може да изглеждат извратени, но според мен не са проблем ако е желано и възбуждащо и за двамата.Първоначално написано от inlove9006
Кажи й, че идеята не ти допада и стигни само до частта със свършването върху нея.
Напълно съм съгласна с _butterfly_
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
![]()
кажи и че не ти е фкусно и ти става гадно като си ядеш сперматозоидите..
![]()
м не ми харесва идеята и![]()
Просто аз
кажи и тя да е изяде![]()
разни хора разни идеали..
Иначе,както повечето момчета ги възбужда да гледат как приятелките им им гълтат,така явно са и някои момичета.И въпреки всичко на мен ми е малко..извратено
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Защо си мислите че е извратено за момчета, но не и за момичетата?Първоначално написано от BiGBaDWolF
Мда.. странно звучи сам да си оближеш спермата, ноо не трябва да те е гнус или нещо подобно ..![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Първоначално написано от MarkV
Направи го ! Няма за какво да се замисляш....![]()
Следя тази тема и се чудя. Преди десетина дни имаше тема дали целувате партньорката, след като й свършите в устата и там мненията бяха коренно различни. Едва ли не излизаше, че е ненормално да не я целувате. Сега пък е извратено... Не съм сравнил още отговорите на едни и същи хора в двете теми, но скоро ще го сторя, за да си обясня разликата в нагласата. Иначе излиза, че същото нещо, както и да го наричаме-семенна течност, се предпочита повече под формата на коктейл(смес със слюнката на партньорката), отколкото в натурален вид, облизано от кожата й...
Конкретно до странността на желанието, пак ще изкажа личното си мислене, че границите на нормалното за всяка двойка са различни и се определят от общите интереси към даден похват, техника или експеримент. Всичко, което е приятно за единия, а е нежелано или неприятно за другия, вече е извън границата на съвместните интереси и за това трябва да се говори не с нас, а с партньора.