- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново той...!
Той ми предложи отново и аз мисля че наистина го харесвам но като си спомня как се чувствах преди започвам наистина да се затруднявам. Незнам какво до му кажа! Съвети...?
Първоначално написано от myNameIsImmortal
[b][color=black]Espa
+2Първоначално написано от yanev4
Хора много , Човеци малко !
Да бе, да, сетих се, ония, който те беше накарал да се чувстваш така. Нали видя какво стана после след като те накара да се почустваш така.
Пределно ясно ми е.
Aмии не особено добре защото бившото ми гадже ме мразеше за това а сега сме в добри отношения не искам пак да ги развалям, но пън от друга страна аз го харесвам! Какво да правя?
Емии отговора му беше: [23:36:40] - БезрАzliчнa!!: kakto0 si4ki me pitat i az se 4uda kaji mi z6 me sk1sa togava ??
[23:37:14] алексс *: neznam
[23:37:18] алексс *: zabrawil sam
[23:37:21] алексс *:
[23:37:21] алексс *: ..
Предложи ми на пл. и бехме заедно 3 месеца. Друго нема кво да кажа![]()
Първоначално написано от Linns
Aбсолютно правилно!!!Запомнете го,колкото и да ви боли не се връщайте назад,след като първия път не ви е провървяло!Ще съжалявате...
Първоначално написано от lucho13
Дам, някой ще ме зареже, без дори да ми даде обяснение, а аз даже ще обмислям вариант да се върна при него... Мда.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Никога не се връщай при човек, който те е наранил. Ако си мислиш, че нещата ще са много по розови-жестоко се лъжеш. Имали ли сте връзка 1 път и не ви е потръгнало, не разчитай на 2.. та дори 3 път. Не се връщай назад, продължавай само напред, защото другото, което е и тъпката се губи. Поне това е моето мнение де :P
Айде.. и успех от мен![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Така е! Не е нужно да се филмираш допълнителноПървоначално написано от Linns
![]()
I am burning for a change like a church in Norway.
Точно !!!Първоначално написано от NuclearAttack
Сега искаш - но след време ще съжаляваш за това
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
НЕ СИ СТРУВА!
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Хм, вуйчо ми и вуйна ми са се разделили първия път, защото не им е потръгнало. Сега са щастливо женени. Какъв е изводът?Първоначално написано от puhinka93
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
katichka97
Мисля, че други коментари по темата са излишни.
А бе,много ми харесва как си играете с думите "обич" и "омраза",в случая с "омраза".![]()
"Мразел" те..да..след тва те харесвал...да..
Защо използвате думи,които дори не можете да дефинирате,а камоли да сте изпитвали.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Само не ми казвай че си набор 97!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Щом те е зарязал и сега не помни дори защо го е направил в никакъв случай не му давай втори шанс.Прилича ми на пълен непукист и глупак.100 % не те заслужава.Търси си нов и тфа е.Ае успехи![]()
Ми кво, на 12-13 години е, на тая тема мястото и не е в ЛюбовПървоначално написано от yanev4
![]()
Lexynnka
Не повтаряй допуснати от теб грешки, бил е идиот преди, идиот е и сега - не се заблуждавай.Здраве да е.