.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Фен Аватара на wildheart
    Град
    Варна

Дефектни хранителни продукти

Не знам къде да постна тази тема, затова ако не е в правилния раздел, моля преместете я. Не намерих досега подобна тема.

Сигурно на всеки му се случвало да купи нещо, а после да се разочарова от качеството или съдържанието му. Това не само че не е приятно, но може да бъде и опасно.

Днес например реших да си купя някакъв снакс, защото отдавна не бях ял въздух под налягане, пък ми се дояде и... Всичко си беше добре, докато не видях нещо странно - приличаше на изсушена гризка, цялата черна, миришеше на мухъл, никак не беше приятно.

Виждал съм също и хляб (опакован), по който имаше следи от мармалад или нещо подобно...

Чувал съм и за вафли, по които е имало мравки.

Е, вие попадали ли сте на подобни продукти ?

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Веднъж като малка майка ми ми купи близалка и имаше мравка в нея о.О
    Преди 1-2 години си купихме черно хлебче(опаковано) и като го отворихме за да го ядем , тръгнахме да го режем и се затруднихме този хляб беше камък! върнахме го..
    За друго не се сещам в момента..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на Sisito941
    На рождения ми ден преди няколко дни майка ходи до магазина да вземе някакви дребни сладки,отишла,взела ги,след това се върна вкъщи,то и срока на годност изтекъл и били някакви отвратителни на вкус..(само майка ги е пробвала..)..
    веднъж взехме нарязан хляб от магазина пак..беше някакъв твърд..абе...
    ако се сетя за още такива случаи ще пиша..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Преди 2-3г. дядо ми беше дошъл в нас на гости и купихме от магазина руло вътре май беше със сметана и като го отразя мама вътре беше в мухъл,и със сладки ми се е случвало да не са пресни или т.н.

Ми преди няколко години бяхме на някво заведение с едни роднини и аз си поръчвам торта с ягоди. Донасят ми я, аз само взех си нали парче с вилицата ии в тортата - мууухъл, ама яко мухъл о.О
    И мама веднъж беше купила хляб и вкъщи като го нарязахме, целият беше с някакви черни топчета о.О
    Иии .. ъъъ, най - гадното беше един път - купуваме си сладолед, ама от някакъв забутан магазин, щото бяхме на екскурзия .. и отваряме ние и вътре имаше няква гадна ПЕПЕРУДА
    Ужасно беше .. о.О
    Имало е и много други такива случаи .. :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    И на мен са ми сервирали мухлясала торта. Направо ми идеше да я цапна на главата на сервитиорката.

Преди 2-3 години ми бяха дали меденка, която също имаше мухъл, та дори придружен от червей.

Плодове... много пъти ми се е случвало да имат червеи, но това се случва на всеки.

И бомбата... веднъж баща ми на косъм да изяде една хлебарка в купичка кисело мляко...

За други не се сещам, но сигурно има.

Мега фен Аватара на Infinity
    ^ И за к'во точно ти е виновна сервитьорката!?
    На мене ми е се е случвало развален сладолед само да си купя..
    To infinity and beyond.

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки
    В нашия хляб пък веднъж имаше хлебарка.. А сега покрай Великден си купихме козунак и вътре имаше някакво стъкло.
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

когато бях някъде на 8-9 години си купих локум ..
    мн обичах <3
    отворих го .. изядох едно парче , второ ..
    и в третото като го поразгледах малко .. имаше молец вътре ..
    от тогава не пипам локум

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:P

В моя град някакви хорица си бяха купили хляб с мишка в него.
    Sve sto je srcu drago daleko je..

аз не пия боза от 5 годишна, защото никога няма да забравя как я отворих и вътре имаше огромна топка човешка коса мразя бозаа

веднъж в няква сладка имаше зъб,малък
    Имало едно време..

Град
    Roma, Italia
    Често сиренето и кашкавалът миришат гадно,
    - козунак,който е толкова сух,че докато ядеш половината пада на трохи и почти нищо не успяваш да хапнеш
    - ананас от консерва с вкус на пластмаса от Кауфланд
    - косъм в закуска
    За друго не се сещам, но сигурно има.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Веднаж като бях на зелено щях да си счупя зъбите защото в таратора ми имаше кустилка от орех.

А веднаж от метро си бяхме взели лютеница в която имаше следа от пръст който си е греднал. Дояло му се е на човека

Много пъти ни се е случвало да е мухлязало киселото мляко или на лавката до даскало айряна или натуралните сокчета да са с истекъл срок на годност

Или пак от метро млечната салата направо се виждаха буците нишесте

Re: :P

Цитирай Първоначално написано от sHaDy_sOuL
    Да бяха го съобщили по новините представяш ли си режеш хляба и всъщото време режеш и....ил повече няма да пиша такива гнусутии

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    ^ И за к'во точно ти е виновна сервитьорката!?
    На мене ми е се е случвало развален сладолед само да си купя..
    Е, все пак работата ѝ не се изразява само в това да сервира. Длъжна е поне да погледне какво сервира. Не казвам, че тя е изцяло виновна, но отговорността отчасти е и нейна.

Град
    Шумен
    в дъвка 'спейс' вместо пълнеж, имаше гума
    и в млечен шоколад - червеи.
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Мега фен Аватара на vagarious
    И аз като малка си бях купила една кутия бисквити, които по средата имаха някакъв крем.И отварям аз кутията и онея мравки като плъзнаха от всички страни, направо зле ми стана.
    Сега наскоро реших аз, че ще ям пил.пържола от тези пакетираните и още със замото отваряне на опаковката ме лъхна една доста ужасна миризма, но тогава не съобразих и реших, че ми мирише на препечено(на такова биеше).Все пак опитах и на секундата го изплюх.Незнам..срока ли му беше изтекъл, абе изобщо сега като се сетя ми става зле.Илл..И много често ни се е случвало хляба да е кофти, кашкавала също.Абе нямам думи.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от angel4eto100
    Веднаж като бях на зелено щях да си счупя зъбите защото в таратора ми имаше кустилка от орех.

А веднаж от метро си бяхме взели лютеница в която имаше следа от пръст който си е греднал. Дояло му се е на човека

Много пъти ни се е случвало да е мухлязало киселото мляко или на лавката до даскало айряна или натуралните сокчета да са с истекъл срок на годност

Костилка от орех? Интересно.

Аз като бях малка, на една екскурзия без малко да си взема зрънчо с грамадна хлебарка в него. Добре, че пликчето беше прозрачно.
    А преди 1 седмица, баща ми беше взел китайско и в ориза имаше порцелан. : x

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от diiana86

Аз като бях малка, на една екскурзия без малко да си взема зрънчо с грамадна хлебарка в него. Добре, че пликчето беше прозрачно.
    За ореха предполагам ао таратова е бил поръсен с настъргани орехи е попаднала костилка .. ако се чудиш де
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Цитирай Първоначално написано от diiana86

За ореха предполагам ао таратова е бил поръсен с настъргани орехи е попаднала косилка .. ако се чудиш де
    Не, чудя се откога орехите имат костилки.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u

и в млечен шоколад - червеи.

случвало ми се е,ужасно беше
    намирала съм и в хляба габърче също и щипалка,а веднъж бяхме намерили и една наилонова торбичка
    а една лелка разправяше преди време как намерила разопакован презерватив в хляба
    оттогава купуваме само нарязан
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

един път си бях купила шоколадови бисквитии, и отварям ги аз ама те бяха толкова разтопени, че по кутията после видях че има шоколад. Също се сещам, че си бях купила една закуска, и вътре кашкавалът беше толкова мухлясъл, че беше направо зелен и за капак имаше някви косми пък аз както съм гнуслива .. а да бях си купила бейк ролс и вътре имаше цял краешник от хляб иначе всичко му беше наред
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Re: :P

Цитирай Първоначално написано от sHaDy_sOuL
    баси бруталното скоро може и някой хамстер да намерим
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Мега фен Аватара на ameli
    ^^.. барабар с котката

а на мене само мухлясали кроасанчета са ми се случвали, въпреки, че на опаковката пишеше, че срока на годност не е изтекал
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си