- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дефектни хранителни продукти
ГАДОООООООСТ![]()
![]()
![]()
![]()
аз не съм попадала... май. Иначе по новините бях видяла по новините, как някакъв човек си взел кетчуп и то вътре хлебарки. А от мои приятелки съм чувала как някоя си взела хляб и вътре зъб ааа ГАДООООСТ
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Мале какви са тея неща в хляба виНа мене никога не ми се е случвало.Как ги правят тея хлябове?Нарочно ли ги слагат тея неща?За мишки,хлебарки разбирам,може да са се промъкнали,ама презерватив
![]()
На нас никога не ни се е случвало да си копуваме такива неща.Вие на какви магазини ходите? Само веднуж помня бяхме взели някакъв евтин сок от тези двулитровите кутии и като го отворихме отвора му окъдето попринцип се налива сока беше целият мухлясал,а като се опитах да налея сока зеленА пък уж беше от портокал.Никъде не пишеше срок на годност което е най-интереното...Оттогава си купувам само Капи и винаги гледам за срок на годност за всякаква храна.
П.П. А сока го дадахме на кучетоТо си го изпи и не се разболя де...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
^ e да но защо поне веднъж не се намери 2-3 лева вместо мишка,хлебарка,презерватив![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...