.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ГАДОООООООСТ аз не съм попадала... май. Иначе по новините бях видяла по новините, как някакъв човек си взел кетчуп и то вътре хлебарки. А от мои приятелки съм чувала как някоя си взела хляб и вътре зъб ааа ГАДООООСТ
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на December
    Мале какви са тея неща в хляба ви На мене никога не ми се е случвало.Как ги правят тея хлябове?Нарочно ли ги слагат тея неща?За мишки,хлебарки разбирам,може да са се промъкнали,ама презерватив
    На нас никога не ни се е случвало да си копуваме такива неща.Вие на какви магазини ходите? Само веднуж помня бяхме взели някакъв евтин сок от тези двулитровите кутии и като го отворихме отвора му окъдето попринцип се налива сока беше целият мухлясал,а като се опитах да налея сока зелен А пък уж беше от портокал.Никъде не пишеше срок на годност което е най-интереното...Оттогава си купувам само Капи и винаги гледам за срок на годност за всякаква храна.

П.П. А сока го дадахме на кучето То си го изпи и не се разболя де...
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    а една лелка разправяше преди време как намерила разопакован презерватив в хляба
    оттогава купуваме само нарязан
    е защо ,той ненарязания хлая е забавен-- разрежи и намери

Мега фен Аватара на December
    ^ e да но защо поне веднъж не се намери 2-3 лева вместо мишка,хлебарка,презерватив
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си