Цитирай Първоначално написано от gir
Ами може и да не си истински мазохист, щото като ти е показала смучката ти е станало гадно, но от това не си се кефел...тъй че, по-скоро не ти омръзва това да няма гадости, а ти омръзва жената с която си...Просто хипотеза за размисъл...
Е не чак такива неща са прекалени, ако ми беше казала че се е одрала някъде просто щеше да уцели в десятката, защото щях да се усъмня, но няма как да докажа дали е така или не, а тя ми каза истината и сгреши...аз точно това искам, да се съмнявам, да не съм сигурен и да ми е гадно

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
Ах, неприятна история.
Казах ти - не всеки може да се справи с такова чудо.
Ти си падаш по този тип жени, хубаво ... Но не си тийн, ако търсиш нещо сериозно, замисли се- тази жена би ли била добра майка на децата ти. По-скоро - ще бъдеш ли сигурен, че са твои.

Внимавай с какво се захващаш, защото някоя "дива" с прилично количество акъл така ще ти завърти главата, така ще те омае ... Сам няма да знаеш какво правиш , ще си дадеш всичко за нея ... А тя всяка вечер ще ти се прибира със смучки и т.н. И ти , като кученцето на Никол - ще търпиш.

Внимавай с жените . Могат да бъдат много опасни.
Пожелавам ти да намериш чудна женица - луда глава, но и да ти е вярна.
Благодаря за пожеланията! За нещо по сериозно ми е още много рано, аз съм едва на 21, камо ли за деца..търся нещо и аз не знам точно какво, може би занимавка, но не с някоя 16 годишна (от тях бол, не мога да гу търпя вече...) а с някоя дето поне имаме общи теми за разговор, за сега на сериозните неща съм ударил пауза, да видим до кога
А иначе за жените знам аз, минало ми е веднъж такова чудо през главата и си имам вече едно на ум за всички, и все пак "нормалните" така да се каже момичета са ми безинтересни, продължавам да търся малко по лудичките (не със жълта книжка, не ме разбирай погрешно...)