- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявали ли сте?
Изневерявала съм много. Даже по едно време не знаех коя е истинската ми връзка. Поживях си ^^
На сегашният ми приятел - не.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
аз не съм, на мен са ми.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от RAYNE666
+1Със сегашния ми приятел нямаме такива нужди да си изневеряваме. Даваме си един на друг всичко, което пожелаем или от което имаме нужда.
А в предишни връзки ... аз лично не съм, но на мен може и да са. Вече не ми пука.
![]()
I'm inlove with a criminal...
е от каде знаеш тоза това е изневяра шматкаПървоначално написано от RAYNE666
![]()
![]()
![]()
![]()
Който ме мрази под мен да лази!
Различни хора,разбират изневярата по различен начин.....Аз не съм изневерявал сексуално,но съм се поддавал на леки флиртчета,ноо бързо се осъзнавам![]()
Завесе каква форма на изневяра...сексуално не съм...но съм пускала по 2 по 3 езичета тук тамготино е да изневеряваш
![]()
Изневерявала съм преди, но на сегашния ми приятел не съм и не бих го направила, ако той не ме провокира с нещо та да го направя (напр: усета, че се зарибява с друга, или че ми е изневерил).
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ами нз дали може да се каже точно изневяра. Ходих с едно момче на 23 към 8 месеца. От четвъртия до средата на петия месец тръгнах с едно друго и забравих да го спомена на другото момче.Той е все на работа, пък и тя е на морето и нямаше рядко се чувахме. Е това момче, с което му кръшках с него скъсахме след месец и полувина и се върнах при старото момче, но вече отношенията ни баха просто приятелски и скоро след това скъсахме.
Със секс не съм изневерявала, но с целувки да и честно казано ми се струва тъпо. По онова време се бях самозабравила и не искам да се повтаря.
Със сегашния ми приятел нещата са много сериозни, обичаме си се, живеем си заедно и нямам намерение да му кръшкам.![]()
Многократно съм го правила... Изневярата е поддържала напрежението във връзките, които съм имала - много е трудно някой да задържи интереса ми за по-дълго време --> изневяра след изневяра. С времето стигнах до извода, че сериозните връзки не са за мен, и сега си живея свободно ;]
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Не съм от този тип хора![]()
I am burning for a change like a church in Norway.
Първоначално написано от RAYNE666
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
На сегашния ми приятел дори не мога да си помисля за изневяра ..![]()
I don`t care .. ;] ..
Изневерявала съм, но на мен не са ми изневерявали!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
изневерявалла съм и на мен са ми изневерявали (така мисля)
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Точно същата работаПървоначално написано от YouDontKnowMe
В момента съм така, ама вече искам да спре това и един по един ги елиминирам
![]()
СъщотоПървоначално написано от Jessie
:P
Трагедията е пълна...
Мене ми е леко като навик...просто като вида някой хубаав иии немога....после разбира се съжалявах![]()
Първоначално написано от finger4o
. . аз не съм и да се надяваме и на мен да не са . .![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]