- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявали ли сте?
Да,но и на мен са го правили и са ме лъгали ама така е![]()
Аз да. Просто не се е появил човек до сега, който да обичам адски много, за да не му изневерявам. Все пак като не типука за някой, не ти пука и как ще се почувства, ако му изневериш. Пък и досега няма пострадали, защото не са разбирали.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
izneverqvam kogato imam vuzmojnost stiga moita da ne razbere![]()
DooN oMaRR RulZz !!! I LovE MaCkii!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи к'во разбирате по "изневеряване" ...
Иначе по темата - Не, защото си я обичкам![]()
![]()
![]()
It's too late...
Първоначално написано от sladurch0
ПИЧ ПИЧ ПИЧ ПИЧ ПИЧ !!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе - аз съм изневерявал ,мисля че досега на мене не са ,ама с сегашната ми приятелка всичко е толкова хубаво и блестящо че думата изневяра отива някаде в космоса ...![]()
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
хъх дарадвам се за което бившия ми просто си го заслужаваше и си го получии
![]()
Изневерявала съм и то много , а на мен май не са ми изневерявали или поне не съм разбралаНо на сегашния ми приятел не бих изневерила
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
да изневерявала съм ...![]()
Първоначално написано от nev3rm1nd
Батка, гледай сега - за това дали са изневерявали те си знаят, ама КАК ще знаят дали са им изневерявали? Нали е ясно, че който изневерява НЕ ВИНАГИ си казва + НЕ ВИНАГИ може да се получи инфо от други канали, че е правил изневери...Така че, по-точно е да попиташ:
"Изневерявали ли сте и знаете ли да са ви изневерявали?"
Нещо от сорта.
Good luck, Bad luck, Luck...
...да,изневерява ли са ми....аз не бих изневерила,особено на човека,който е до мен в момента.....![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
...да,изневерява ли са ми....аз не бих изневерила,особено на човека,който е до мен в момента.....![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
На мен не са..но аз съм..
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Много добре казано! Браво на момчето!Първоначално написано от Doga
Good luck, Bad luck, Luck...
Никога не съм изневерявала и не мисля да го правя ...
Изневерявала съм, и то на човека, с когото се обичаме. Просто така възприемам света. Той пък, оказа се, вижда нещата по друг начин и щеше да ме убие, буквално.
к***аПървоначално написано от leleee
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Аз не съм .. но на мен са ми .. (вече не ми пука
)
п.п: със сегашния ми приятел няма такива опасности нито от моя нито от негова страна![]()
Изневерявъл съм-много.Но не и на сегашната приятелка,нея много си я обичам!![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Никога не бих! Както и тя![]()
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple