- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявали ли сте?
Аз не съм изневерявал, но на мен да.
Вафла..
амии,зависи какво разбирате под изневяра . Флиртувала съм с момчета,но без никакъв контакт(целувки,секс). Може би е изневяра,защото ми е било хубаво и то много
И ако мога пак бих го направила .. не е защото не обичам приятеля си ,напротив с него съм всеки ден ,даже 1 ден да не излезем и ми е много тъжно,но просто ... лесно се увличам
Summer (h)
да,да,да,да..
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
+1Първоначално написано от YouDontKnowMe
аз изневерявам да .. и то многои на мене сам и изневерявали да .. и то много
![]()
![]()
Exorcism !
изневерявала съм, на мен също са ми изневерявали
не и на мен не са![]()
If I played you like a toy?
Не съм изневерявала и не мисля и да го правя, щом съм с някой значи съм с него а не с още 10.. а на мен са ми изневерявали, но не и сегашния ми приятел за което съм много щастлива че попаднах най-накрая на човек на място:P
Ако се обичате силно и истински и си позволявате всичко каквото ви харесва и никой не е ощетен .. защо да си изневерявате![]()
По темата .. Не съм изневерявала.. но приятелят ми да..![]()
да... и не вярвам да има някои, които да не е изневерявал или за в бъдеще да не го направи...
НО всеки има различно разбиране за изневяра ¦)
Първоначално написано от Neftochimic
Еми аз до сега не съм изневерявала на приятеля ми поради причината че адски много го обичам.. а и немисля че ще го направя .след като всичко си ни е 6![]()
ами не не съ изневерявала имала съм възможностти, но просто не съм такъв човек. Приятелят ми не го заслужава, пък и съм лудо влюбена защо да търся нещо някъде дръгане като неговото е най сладко и ми го дава пожелание?
и аз преди доста изневерявах на бившия си приятел ?![]()
Само немога да разбера за какво си го турила този въпростилен знак кой питаш незнамПървоначално написано от boriana_borislavova
![]()
You are one EPIC FAIL
Пита се дали той знае .. ех ама нищо не разбирашПървоначално написано от FAIL
![]()
![]()
![]()
You are one EPIC FAIL
Първоначално написано от FAIL
Ем простено ти е тогава![]()