- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявали ли сте?
А ако кажа че съм Retard целувка ще ми дадеш лиПървоначално написано от Slynchiicee
:P
You are one EPIC FAIL
Бахти изметта в тоя форум.Не съм изневерявал и не са ми изневерявали , но ако има такова глупаво момиче , ще и счупя зъбите.
Не казвам, че е правилно да се изневерява, но пък точно ти да казваш, че тези хора са измет, при положение, че би счупил зъбите на приятелката си ако разбереш, че е кръшнала, ми се струва комично.Първоначално написано от Fur1ous
Подобни неща не се решават с побой.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Да , може би.Обаче когато се обвържеш с някоя , която харесваш наистина много , а тя ти предаде доверието , ситуацията става кофти.Имам различна ценностна система.Почти всички момичета за мен са курви и не заслужават каквото и да е уважение.Първоначално написано от Extremescream
Я по-спокойно! Каква е тая ценностна система?! Мога да ти кажа, че това да строшиш зъбите на някоя е много по-лошо и от 10 изневери.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ооо ще и кажа азПървоначално написано от sladurch0
![]()
![]()
При мен такива неща нямаАко човека с когото вече съм толкова години ми изневери.. незнам много трудно ще го преживея
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
От момичета , които не знаят къде се намират и кви принцове чакат , съвети не приемам .
Не съм изневерявала, но на мен са ми изневерявали.
Обичам те.
изневерявала съм и са ми изневерявали
Hostis Honori Invidia
Изневерявала съм и на мен са ми изнвверявали.
Believe in yourself.
Не съм изневерявала.Нямам тая съвест да го направя,иначе после ще ме е срам да го погледна в очите.
В началото и аз нямах съвест... После свикнах. Не е такава голяма болка за умиралка. Така де, изневерявала съм. Фактологически погледнато на мен не са ми, просто пичът пропусна да ми каже, че се чука с която му излезе насреща... но ние така или иначе нямахме обвързване помежду си.
Не съм изневерявала, не бих изневерила.. но имам подозрения, че на мен са ми изневерявали. Както и да е.. и без това вече не съм с този човек.
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Много ми е чудно.. защо изневерявате? Щом се е стигнало до момента, в който имате нужда от друг човек, защо лъжете този до себе си.. просто приключете нещата и си ходете с новия/новата.. всичко друго е пълна шитня.
По темата: Аз не съм, но на мен са ми.
целувала съм се с други но не го считам за изневяра, а на мен ни мисля че са ми..
не - не
smileee
Що да си губим времето? Който е трябвало, те е псувал. За нас е все тая.Първоначално написано от janja
По темата - случвало се е.
Welcome to the Jungle...
Същтото...!Първоначално написано от Eclipsercho
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Не може да си сигорна на 100%Първоначално написано от RAYNE666
а иначе по темата да правил съм го и да правили са ми го !
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Да изневерявала съм, дори смея да призная, че съм го правила често. По някога адски много съм съжалявала, а друг път напротив.
Не съм, макар че съм имала всички необходими причини.
На мен са ми изневерявали.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от sweetybebi
и аз тъй!![]()