- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявали ли сте?
по принцип никога нямам връзка за да изневерявам. или иначе казано-изневерявам на всеки от тях с останалите.
~девойче съм~
аз знам че не са ...а дали правилно мисля...никой не може да знае със сигурност![]()
а аз съм изневерявала да ..но попринцип не го правя..просто бях с момче,за което не ми пукаше особено за това го направих..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Аз съм изневерявала няколко пъти... на мен не са ми изневерявали.. дори и да са никой няма да посмее да си признае![]()
Много ми е интересно от къде сте толкова сигурни че не са ви изневерявали. Да не сте като сиамски близнаци 24/7 ? Никога не може да сте сигурни дали не са ви изневерили. Когато човек прибягва до изневяра, значи му липсва нещо, дори и флирт да е , без физически контакт, значи ви липсва внимание и т.н. По темата, изневерявала съм и на мен са ми изневерявали.
Не съм, но на мен сигурно са ми![]()
Walk with me now, fly with me later...
Мда.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не съм изневерял и няма да го направя! На мен не знам... казват, че не, но можеш ли да имаш доверие???
хЪх...
Не съм изневерявала. Не обичам изневерите - то кой ли ги обича деНа принципа съм, че ако не получавам достатъчно от човека с когото съм, предпочитам да му го кажа, да се разделим и след това да правя каквото поискам, с когото поискам.
А дали на мен са ми изневерявали - за това не знам. Подозрителна съм по принцип и винаги усещам, когато има някаква промяна в отношението и изобщо в самия човек. Доста пъти съм се съмнявала, но за моя радост не са ставали реалност съмненията.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мисля, че ми е в кръвта да изневерявам... Но не са ми изневерявали.![]()
Изневерявали са ми много пъти, но лично аз не съм досега никога.![]()
И при мен така .Първоначално написано от LambOfGod
Ама сега в тази връзка нямам желание.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Никога не съм!!! и не мисля да го правя! Докато си с някого и ти е хубаво с него , защо да изневеряваш??? Писне ли ти .. оставяш човека и си прави секс с когото си искаш ..
Няма вчера, има само сега! Сега те искам и то на мига!!!!
Имах подозрения на времето, че са ми. Но аз никога не съм. Няма и да го направя.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Разбира се,но дали на мен са ми .. предполагам,че да ..)
и какво му се разбира?!Ебъхти извергите,дето сте се събрали тука...а иначе всички много се обичате,винаги давате всичко от себе си и нз си още какво,пък 70 % сте и са ви изневерявали,че и го възприемате за нещо напълно нормално...какви са тия отворени връзки изобщо не мога да проумея,как се гледате в очите после,само това не ми е ясно.Като не ви задоволява половинката ( в каквото и да било отношение ),прекратете нещата и си чешете крастата,където намерите за добре,ама то младото поколение е със завидна ценностна система,модерни били,бъдете си,стремете се към удоволствие,щастие никога няма да усетите,защото сте повърхностни и това е \"нормално\" и \"модерно\".Първоначално написано от Trifonow
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
да, вече нямах чувства към нея, но не се бяхме разделили още.
<N>
Първоначално написано от LambOfGod
Нямаше по-точно![]()
Не съм такъв човек и не мисля ,че това е начина :)
Отде знаеш бе?!? Нали е изневяра..Първоначално написано от RAYNE666
![]()