.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Физиологическа промяна в жената?

Имам едни малко странен въпрос към момичетата относно външните полови органи. На каква възраст на едно момиче започват да се наблюдават промени на външните полови органи т.е. оголемяване на гърдите, менструация, окосмяване на триъгълника, увеличаване на таза? Настъпла ли промяна при срамните усни, венериния хълм?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    на колко години си?!

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    на колко години си?!
    16г.

Re: Физиологическа промяна в жената?

Цитирай Първоначално написано от Boroo
    Имам едни малко странен въпрос към момичетата относно външните полови органи. На каква възраст на едно момиче започват да се наблюдават промени на външните полови органи т.е. оголемяване на гърдите, менструация, окосмяване на триъгълника, увеличаване на таза? Настъпла ли промяна при срамните усни, венериния хълм?
    . . Промените ми на гърдите,окосмяване и т.н и започнаха от края на 6-ти клас, може и да не е в края ама някаде там . . Менструацията ми дойде в 7 клас . . . . При срамните устни и венериния хълм, не мога да ти кажа точно . . !
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами към 12-13 години започват първите признаци за полово съзряване.Появява се вагинално течение,менструация и т.н.Менструацията започва около 2 години след като гърдите са започнали да се развиват.След това се появява и окосмяването по гениталиите.И вече след това вагиналния секрет.Появява се един мириз...хъхъ

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    само да допълня че гърдите не са полови органи
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Boroo
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    на колко години си?!
    16г.
    А бе ти си много глупав за 16 годишен... Къде си бил в часовете по биология?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си