- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се прецаках...
Проблемът е следният-има едно момче което адски много харесвам и най-накрая нещата м/у нас се получиха, но снощи писах смс на една фр, в която ставаше въпрос точно за него за това че го харесвам но ми трябваше съвет...и не знам какво направих....но го изпратих на него :Х срам, срам...и пак срам. В Скайп замазах положението, казвайки му една лъжа че някой праща фалшиви смс-и от мое име на разни момчета...и не знам до колко се хвана....въпроса е от тук нататък - какво? Не мога да си призная колко много съм се вманиачила...освен да чакам той да ме потърси и да се държа все едно нищо кой знае какво не се е случило ?
Не се безпокой момчето ще те разбере и дори да се усети едва ли ще ти каже за какво става въпрос,няма да предпочете да се скарате,а да си бъдете щастливо заедно ;]
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ми объркала си се сега... на всеки се случва,човешко е.Относно случая..прави се все едно нищо не е станало,ако има нещо то ще си проличи![]()
Първоначално написано от lucho13
Да но от смс-а проличава наистина колко мн ми пука за него...чак плашещомисля все пак да продължавам да си дъжа на версията с фалшивите смс-и...пък да видим кво ще стане
![]()
А такаотричай до последно,пък ако не върви на добре накрая може да си признаеш,наистина ако искаш нещо да стане... Успехчета
![]()
Ох мерси....проблемът е, че е връзка от разстояние и още не съм мн сиг кво се случва...и за капак на всичко сама се прецаках...толкова да ме е яд...
Оф аз си помислих,че сте от един град... Не ти препоръчвам такава връзка,освен ако не се виждате по-честичко... повярвай ми минал съм този път (и не само аз де) и няма да изтраете дълго така.Зависи и на каква възраст сте де...
^ и до колко сте сериозни.
Пък и би трябвало да му е станало добре след като е разбрал колко много ти пука за него.
The blood that binds us ..till death unites us
Ами той сякаш се направи, че не е забелязавл и смени темата...даже каза, че не е получавал смс, но мисля че по-скоро ме е излъгал, за да не задълбаваме тематанадявам се да е за добро....
Ми явно момчето е пич, излъгало те е, за да не се притесняваш.
Споко, всичко е наред, случва се на сгреши човек, и той също го знае.
Отричай до последно, не е кой знае какво. Едва ли ще ти се обиди/разсърди/намуси след като е разбрал, че има човек, на когото му пука много за него. ;]]
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
е поне сега той знае че го харесваш. Пък знайш ли може да направи нещо![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Съдба...да го пратиш точно на него...
Може и за хубаво да е![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Дано...и все пак продължавам да се изяждам от яд :@
Не смятам 4е е голям проблем.И не мисля 4е ти е повярвал на лъжата,какво ще стане ако кажеш истината....
хаха, сам да се прецакаш и то по такъв абсурден начин, е най- гадноотричай. може даже да споменеш, че са ти изскочили разни проблеми с някакви други момчета, заради ''фалшивите'' смс- и, които са получили от ''теб''. и кажи, че са ти свили картата, а не телефона, освен ако, разбира се, след въпросния смс, не си си говорила с гаджето от същата карта, дето уж са ти я откраднали :Д. ама мисля, че пича вече се е усетил. карай, да върви ;D
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)