Здрасти!
Някой знае ли от къде в Sf мога да си взема хек,независимо дали е плетен или панелен? Мислех,че има в На Тъмно,но като отидох нямаше и се чудя къде може да има...Помагайте![]()
![]()
ми от Шумен съм обаче момчетата в моя клас постоянно играеха с един хек и го изпуснаха във солетите ми и аз го прибрахама е плетено .. и малко е оцапано ама немисля че ще ти хареса
![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
НДК Има един старец седи с една дървена масичка продава и гривни някви измислени ...Първоначално написано от lazy2
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Във Варна съм виждала в края на центъра да продават, така че може би и в София някъде по улиците трябва да има. То са някакви бабички обикновено и с някакви малки масички.
Щом няма значение какъв е,защо искаш да е от специален магазин? Когато видиш старци,които продават мляко и такива глупости,там би трябвало да им аи хек,а и дори го плетат по-здраво от тези в магазините!![]()
• Обичай,за да те обичат! •
НДК, като се поразходиш, ще видиш че има. Преди няколко дена ходих там и сканирах едни сладки хекчета. Иначееее ъъ в На тъмно няма начин да няма ето виж даже в онлайн-а има http://www.natamno.com/e-shop/47/111.html![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.