- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Погледнете де притеснявам сеееее :(:X ;(
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=329552 ето я темата
Та преди 35 минути пих Ескапела,тоест в 10 без 10 и са минали 16 часа след акта .На листовката пише а и в нета четах ,че е нормално ако цикала ми закаснее с няколко дни . На 9ти трябва да ми дойде .Ако ми закаснее трябва ли да си направя тест 1 ден след закаснението или трябва да чакам 7 дена и да си направя теста на 13сти ? Трябва ли да се притеснявам след като вече изпих хапчето ?![]()
If I played you like a toy?
Тестът Sure Check може да се направи след един ден закъснение на цикъла, няма значение колко време е минало от акта
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
а трябва ли да се притеснявам след като вече пих хапчето ???![]()
Има много малка вероятност хапчето да не подейства.Почти нулева.Първоначално написано от buuu
![]()
Даже и да си направиш тест сега той може да не е верен, понеже Ескапел ще му подейства. То си пише на листовката. Има жени, които са пили Ескапел, след месец са си направили тест и пак е бил полужителен, а не се били бременни. Не се притеснявай, ако си го испила преди тези 3 дена да изтекът си ок, но ако е след това хапчето не може да те спаси. Самото оплождане става до 3 дена. Това значи, че има вероятност даже и преди да са истекли тези 72 часа да забременееш, затова не се надявай, че ако испиеш хапчето през 71 час ще се спасиш. Колкото по-рано, толкова по-добре и сигурно.![]()
определеноПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Първоначално написано от Callisto
е не четеш ли изпих го след 16 часа![]()
Редовно ли посещаваш часовете по БЕЛ?![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Виж сега, теста се прави 7 дни СЛЕД секс!!!!!! а и има още едни хапчета които са мн по ефтини и се пият по 3 на ден до колкото помня и не са като ескапел 48 4аса след секс, а по-дълго.. Попитай в аптеките мн са ефикасни!
е аз пих вече ескапела ,ся тия дни ще чакам да ми дойде менструацията. Ако ми закаснее ще си направя тест и на 13сти ще направя още един ,защото тогава стават точно 7 дни след акта
Виж на какво попаднах в страницата на Sure check- Въпроси и отговори.Първоначално написано от e7y7o
http://www.surecheck.info/vaprosi.phpkolko vreme sled poloviqt akt moje da se napravi testa ??
Отговор:
Здравейте,
Съветваме Ви да се тествате със Surecheck или Surecheck Streamer 14 дни след последния полов акт, за да сте напълно сигурна в резултата.
Поздрави,
Екипът на Surecheck
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
добре ще направя колкото тряя тестове щом трябваНО МЕ ПРИТЕСНЯВА ДРУГО :
В Гугал за Ескапел пише това :
В случай, че менструацията Ви закъснява с повече от 5 дни или е необичайно оскъдна или обилна, обърнете се към Вашия лекар възможно най-скоро.
А в сайта на Ескапле пише : Възможно е менструацията да се появи по-кусно или по-рано от обичайното,както и да е по-обилна или по оскъдна.АКО МЕНСТРУАЦИЯТА ЗАКАСНЯВА С ПОВЕЧЕ ОТ 5 ДНИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКЛЮЧИ БРЕМЕННОСТ.
?!?!?!?!?!?! е ся как да го разбирам тва бах му филма![]()
Първоначално написано от Zaritu
+
__________________________________________________ ______________________________
Добавете ме в impulse,че много тъпо... http://impulse.bg/xHouseLover
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
спокойно, скоро няма да си имаш дечицаа![]()
споко
Просто аз
спокойно, хапчето действа няма защо да се тревожиш, ако толкова много се притесняваш след определени дни си направи един тест а колкото до това което си го прочела в саита на Ескапел е индивидуално при всеки е различно.
Навредила си си на здравето без да има смисъл. Честито
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ЧЕСТИТО![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
за ко ми честитишПървоначално написано от UltrasLife
![]()
В предната тема нито отговори, дали си била в овулация, нито нищо. А искаш компетентни отговори и да не те занасят с "Честито".
За не знам кой път пиша в подобна тема същите въпроси- дата на последна редовна М, продължителност на МЦ и дата на рисков полов акт.
Съжалявам, но не съм Ивелина Христова.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ем значи последната ми М беше от /7ми до 12сти Март /Първоначално написано от kalpazanka
Мц ми е редовен ..на 28 дена
В овулация бях (трябва да съм била) на 26/27март
Направихме го на 6ти април
Пих Ескапела на 7ми в 10 сутринта -бяха минали 16 часа след акта
Трябва да ми дойде на 9ти
Щом МЦ е 28 дни, значи О е на 14тия.Първоначално написано от buuu
7+14=21, т. е. овулацията ти е била на 21 март. Рисковия полов акт е доста далеч след О. Не е трябвало да се тъпчеш с Ескапел.
Моме, грешно си смяташ овулацията:
Първи ден от МЦ+дните до О /сметнати на база продължителност на МЦ/.
Защо се мъчиш да обяснявашПървоначално написано от kalpazanka
не разбра ли,че те пият Ескапел дори и само да са си свалили гащите
обаче някой трябва да обясни,че Ескапел е хормонална "бомба" и вреди ужасно много.....
Към авторката:както каза Kalpazanka смяташ си грешно овулацията и не е било нужно да пиеш каквото и да е било...